MasterChef 5 - Σκορδάκης: «Πιο πολύ κι από εμένα θέλω να πάει τελικό η Μαργαρίτα»

«Θα πιάσουν τόπο και τα λεφτά και ο τίτλος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Σκορδάκης: «Πιο πολύ κι από εμένα θέλω να πάει τελικό η Μαργαρίτα»

Ο Νίκος Σκορδάκης, ο Παύλος και η Μαργαρίτα ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 και έτσι, μετά τη μαγειρική έκατσαν όλοι μαζί στο σαλονάκι και περίμεναν υπομονετικά την ετυμηγορία των κριτών.

Τόσο ο Παύλος όσο και ο Σκορδάκης, τόνισαν στις δηλώσεις τους πως θέλουν πολύ να δουν γυναίκα νικήτρια και συγκεκριμένα τη Μαργαρίτα η οποία έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο της.

Ο Σκορδάκης συγκεκριμένα, ο οποίος σήμερα ήταν εξαιρετικά συγκινημένος στη δοκιμασία, τόνισε πως θα ήθελε πιο πολύ να δει τη Μαργαρίτα στον τελικό παρά τον εαυτό του γιατί ξέρει πως και ο τίτλος καθώς και το χρηματικό ποσό θα πιάσουν τόπο στα χέρια της.

Στη συνέχεια, συγκινημένοι και οι τρεις σηκώθηκαν για να βρεθούν ενώπιον των κριτών και να μάθουν το αποτέλεσμα.

To σχόλιο του Σκορδάκη για τη Μαργαρίτα στο MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ο Σκορδάκης «έκαψε» τον Διονύση για τη σχέση του με την Ανούς

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Σκορδάκης είχε ζητήσει από τον Διονύση να βρίσκεται από πάνω του καθ' όλη τη διάρκεια της μαγειρικής για να τον βοηθάει στη δοκιμασία αποχώρησης. Κάποια στιγμή όμως του ξέφυγε μία ατάκα και αποκάλυψε τα πάντα για το ειδύλλιο του συμπαίκτη του με την Ανούς.

Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους δεν το είχαν ακριβώς κρυφό μιας και αρκετές φορές είχαν μιλήσει στην κάμερα για τα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Έτσι, λίγο μετά τη συγκίνησή του με τα λόγια του Θωμά, ο Σκορδάκης «πρόδωσε» τα πάντα και ο Διονύσης έγινε κόκκινος από την ντροπή του.

«Πωπω, τι είναι αυτός! Απορώ τι του βρήκε η Ανούς. Εντάξει ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Κανένα κουφετάκι να φάμε», είπε χαρακτηριστικά.