MasterChef 5: Αποχώρησε ο Νίκος Σκορδάκης

Δέχθηκε σκληρή κριτική για το πιάτο του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Αποχώρησε ο Νίκος Σκορδάκης

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Νίκος Σκορδάκης, η Μαργαρίτα και ο Παύλος ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο πρώτος ήταν και αυτός που άφησε σήμερα οριστικά τον διαγωνισμό μιας και είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Ο Σκορδάκης ήταν εμφανώς συγκινημένος από την αρχή της δοκιμασίας και μάλιστα «λύγισε» με τα λόγια που είπε για τους διαγωνιζόμενους ο Νίκος Θωμάς.

Η προσπάθειά του δεν ήταν τόσο δυνατή και έτσι δεν κατάφερε να κρατήσει τη θέση του στον διαγωνισμό. Ο ίδιος νωρίτερα είπε πως θα ήθελε πιο πολύ κι από τον εαυτό του να δει τη Μαργαρίτα στον τελικό καθώς γνωρίζει πως θα αξιοποιήσει την ευκαιρία που θα της δοθεί.

Λίγο πριν αποχωρήσει από την κουζίνα βέβαια αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει νικητή τον Τζιοβάνι μιας και γνωρίζει πως έχει μεγαλύτερη ανάγκη τα χρήματα για το μαγαζί του.

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Σκορδάκης ήταν ένας από τους παίκτες που επέστρεψαν στο σπίτι πριν από μερικές εβδομάδες και κατάφερε να παρατείνει αρκετά την παραμονή του. Η αποχώρησή του στεναχώρησε αρκετά τους παίκτες μιας και ήταν πολύ κοντά με πολλούς από το σπίτι.

Η αποχώρηση του Νίκου Σκορδάκη από το MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ποιος είναι ο Νίκος Σκορδάκης που αποχώρησε από το MasterChef 5

MasterChef 5 spoiler 13/5 Νίκος Σκορδάκης

  • Ήρθε στο MasterChef 5 γιατί πιστεύει πως έχει να δείξει πολλά πράγματα στον κόσμο.
  • Θέλει να κάνει περήφανη την Πάτρα καθώς, όπως λέει, όποια πέτρα και αν σηκώσεις τον Σκορδάκη θα βρεις.
  • Έχοντας δουλέψει ως μάγειρας σε yacht, θέλει το ταξίδι του στο MasterChef 5 να ολοκληρωθεί στον τελικό.
  • Δηλώνει δυναμικός, ανταγωνιστικός, με χιούμορ και θεωρεί πως το όνομα του θα το θυμούνται όλοι για καιρό.
  • Με αρκετές διακυμάνσεις στη ζωή του, νιώθει πως τώρα πατάει γερά στα πόδια του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις του διαγωνισμού.
  • Το 5 είναι ο αγαπημένος του αριθμός και για αυτό το λόγο, το ΜasterChef 5, όπως δήλωνε πριν το παιχνίδι, θα τον βγάλει νικητή.