MasterChef 5 trailer 17/5 - Παύλος: "Η αγένεια δεν δικαιολογείται σε κανέναν χώρο επαγγελματικό"

«Βατερλό» η ομαδική!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 trailer 17/5 - Παύλος:

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Σκορδάκη οι ομάδες του MasterChef είναι έτοιμες να περάσουν από μία ακόμα εξαιρετικά απαιτητική ομαδική, στην οποία δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τη μαγειρική αλλά και ένα οδοιπορικό στο δάσος.

Οι τρεις κριτές είχαν προειδοποιήσει από τη Δευτέρα πως η εβδομάδα που ξεκινάει δε θα είναι καθόλου εύκολη για τους παίκτες αφού το σημείο στο οποίο έχει φτάσει το παιχνίδι είναι εξαιρετικά απαιτητικό. Η τελική επτάδα ωστόσο θα απογοητεύσει με τις προσπάθειές της.

Ο Διονύσης ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας έχει τη δυνατότητα να καθορίσει τη ροή της ομαδικής δοκιμασίας με τα πλεονεκτήματα που θα έχει στα χέρια του. Όπως βλέπουμε στο trailer, οι εντάσεις δεν λείπουν για ακόμα μία φορά, με τη Μαρίνα να φεύγει έξαλλη από τον πάγκο και τον Παύλο να λέει πως η αγένεια δεν δικαιολογείται.

Δείτε το trailer του MasterChef 4 (17/5)

Μαργαρίτα και Διονύσης πάνε τελικό - Το όνομα του νικητή

Το MasterChef 5 σιγά σιγά φτάνει στην τελική ευθεία για τον τελικό και οι παίκτες που έχουν μείνει μέσα τα δίνουν όλα για όλα για τα φτάσουν μέχρι το τέλος και να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο αλλά και τον τίτλο του Έλληνα master chef.

Τα spoiler που κυκλοφορούν στα sites είναι πολλά και τα ονόματα για την πεντάδα διαφορετικά. Ωστόσο, δυο είναι εκείνα που ακούγονται πως πάνε στον τελικό. Αυτά είναι του Διονύση και της Μαργαρίτας, η οποία είναι πολύ αγαπητή στο Twitter.

Και οι δυο παίκτες έχουν απασχολήσει πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ο Διονύσης για τις εντάσεις που έχει προκαλέσει και η Μαργαρίτα για την καλή της συμπεριφορά. Ενώ και οι δυο είναι πολύ καλοί μάγειρες.

Ωστόσο, ένας θα είναι ο νικητής και σύμφωνα με το spoiler είναι η Μαργαρίτα, που θα είναι και η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το MasterChef 5.MasterChef 5  spoiler Μαργαρίτα νικήτρια