MasterChef 5: Οι φωτογραφίες στο Instagram του Παύλου που δείχνουν τη διαφορετικότητά του

Με τακούνια, περούκες και φορέματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5: Οι φωτογραφίες στο Instagram του Παύλου που δείχνουν τη διαφορετικότητά του

Ο Παύλος Χάππιλος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη συμμετοχή του στo MasterChef 5, τόσο λόγω της μαγειρικής του ικανότητας, η οποία είναι εντυπωσιακή δεδομένου ότι είναι ερασιτέχνης, όσο και λόγω του χαρακτήρα του.

Ο επίδοξος σεφ έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος και σε πολλές φάσεις του διαγωνισμού έχει μιλήσει για την κριτική που έχει δεχθεί για τις επιλογές του με τις τοποθετήσεις του να καταχειροκροτούνται από το Twitter.

«Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι. Γι΄αυτό άκουσε και τη δική μου οπτική που ξέρω», είχε πει χαρακτηριστικά πριν από λίγο καιρό σε ένα επεισόδιο του MasterChef 5.

Όλοι οι παίκτες του διαγωνισμού, πριν μπουν στο σπίτι έχουν κλείσει τα προφίλ τους στο Instagram, ωστόσο στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει μερικές φωτογραφίες του Παύλου, στις οποίες έχει αποφασίσει να ντυθεί κάπως διαφορετικά και έτσι φοράει φορέματα, περούκες καθώς και ψηλές γόβες, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο ευτυχισμένος νιώθει με τον εαυτό του και την προσωπικότητά του, χωρίς να τον ενδιαφέρει τι λένε για εκείνον οι άλλοι.

Οι φωτογραφίες από το Instagram του Παύλου από το MasterChef 5

Παύλος masterchef γκέι
Παύλος Χάππιλος τακούνια
Παύλος Χάππιλος Masterchef

«Έχω κριθεί πολύ στη ζωή μου»

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Παύλος προχώρησε σε μία ακόμα συγκλονιστική εξομολόγηση σχετικά με τα όσα έχει περάσει στη ζωή του, ξεκαθαρίζοντας πως έχει αποφασίσει να μην κρίνει ποτέ έναν άνθρωπο αλλά αντίθετα να τον δικαιολογεί.

Ο Παύλος έκανε αυτή την εξομολόγηση με αφορμή τον Ιωάννη και τη Μαρίνα που ήταν από πάνω του καθ' όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας ενώ παράλληλα πέταγαν «μπηχτές» ο ένας στον άλλον.

«Δεν ζήτησα από κανέναν να είναι από πάνω μου. Με έπιασε ο Ιωάννης και μετά η Μαρίνα και μου είπαν ότι θα είναι από πάνω μου. Είναι και οι δύο πολύ αμφιλεγόμενοι αλλά εγώ τους πάω πολύ. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κρίνω τους ανθρώπους, μου αρέσει να τους δικαιολογώ.

Όταν δικαιολογείς τους ανθρώπους έχεις έναν τρόπο να τους μάθεις εάν θέλεις να αλλάξουν. Έχω κριθεί πολύ στη ζωή μου και είναι πολύ άσχημο να σε κρίνουν χωρίς να σου δίνουν κανένα περιθώριο να εξηγήσεις, ή να καταλάβουν την οπτική σου και είναι κάτι που δε θέλω να κάνω εγώ στους άλλους», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος εμφανώς συγκινημένος.