MasterChef 5 - Σκορδάκης: «Όλοι εκτός από Παύλο και Τζιοβάνι, πλησιάζουν τη Μαργαρίτα για να γίνουν αγαπητοί»

«Θέλω να φτάσει στον τελικό και να νικήσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Σκορδάκης: «Όλοι εκτός από Παύλο και Τζιοβάνι, πλησιάζουν τη Μαργαρίτα για να γίνουν αγαπητοί»

Το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5, ο Νίκος Σκορδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των Κουκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Μαργαρίτα και στις κινήσεις που κάνουν οι παίκτες για να την πλησιάσουν.

Οι δηλώσεις του Νίκου Σκορδάκη για το MasterChef

«Μετά την αγάπη που έλαβα από τον κόσμο νιώθω ευλογημένος. Δεν το περίμενα και θέλω και δημόσια να τους ευχαριστήσω όλους. Όσο περίεργο και να ακουστεί, όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα χθες για εμένα θα ήταν το ίδιο. Δεν στεναχωρήθηκα που έφυγα. Είχα πει από την αρχή ότι ήθελα να δείξω και τον μαγειρικό μου χαρακτήρα αλλά και τον «Νίκο». Θέλω να κερδίσει ή η Μαργαρίτα ή ο Τζιοβάνι.

Από την αρχή την ήθελε και αν δείτε της το είχα πει και όταν μαγειρεύαμε μαζί της είχα πει ότι πρέπει να φτάσει στον τελικό. Όλη η θετική ενέργεια που έχει θα τη βοηθήσω. Εκτός από τον Τζιοβάνι και τον Παύλο, δεν την αγαπάει κανένας στο παιχνίδι, δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανέναν.

Τα υπόλοιπα παιδιά του σπιτιού άρχισαν να πηγαίνουν δίπλα της όταν είδαν ότι είναι ικανή. Οι φίλοι της έχουν φύγει όλοι. Είδαν την αγάπη που υπάρχει για τη Μαργαρίτα. Πολλοί θέλουν από το φως της», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σκορδάκης.

Ποιος είναι ο Νίκος Σκορδάκης που αποχώρησε από το MasterChef 5

MasterChef 5 spoiler 13/5 Νίκος Σκορδάκης

  • Ήρθε στο MasterChef 5 γιατί πιστεύει πως έχει να δείξει πολλά πράγματα στον κόσμο.
  • Θέλει να κάνει περήφανη την Πάτρα καθώς, όπως λέει, όποια πέτρα και αν σηκώσεις τον Σκορδάκη θα βρεις.
  • Έχοντας δουλέψει ως μάγειρας σε yacht, θέλει το ταξίδι του στο MasterChef 5 να ολοκληρωθεί στον τελικό.
  • Δηλώνει δυναμικός, ανταγωνιστικός, με χιούμορ και θεωρεί πως το όνομα του θα το θυμούνται όλοι για καιρό.
  • Με αρκετές διακυμάνσεις στη ζωή του, νιώθει πως τώρα πατάει γερά στα πόδια του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις του διαγωνισμού.
  • Το 5 είναι ο αγαπημένος του αριθμός και για αυτό το λόγο, το ΜasterChef 5, όπως δήλωνε πριν το παιχνίδι, θα τον βγάλει νικητή.