Φάρμα: Ερωτικό καυγαδάκι μεταξύ Κυριακής και Ντούπη

Τον είπε ανώριμο και αυτός τα πήρε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Ερωτικό καυγαδάκι μεταξύ Κυριακής και Ντούπη

Ένα ερωτικό καυγαδάκι μεταξύ της Κυριακής και του Ντούπη παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας, εξαιτίας μερικών χαρακτηρισμών της.

Το μεταξύ τους ειδύλλιο έχει αποκαλυφθεί εδώ και αρκετό καιρό, και το ενδιαφέρον ειδικά από την πλευρά του Ντούπη φαίνεται να είναι έντονο.

Ωστόσο, οι δυο τους αυτές τις μέρες δεν τα πάνε και τόσο καλά, και μια συζήτηση που είχε η Κυριακή με την Κάτια χειροτέρεψε ακόμα περισσότερα τα πράγματα!

Συγκεκριμένα, η όμορφη αεροσυνόδος τόνισε πως ο Κωνσταντίνος φαίνεται ανώριμος όσον αφορά τα συναισθηματικά του, μια δήλωση που έκανε έξαλλο τον ίδιο μόλις την έμαθε μετέπειτα!

Αμέσως ο ίδιος της ζήτησε εξηγήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με προσβάλλεις, βγαίνεις πανελλαδικά και λες αυτά που λες. Θες να μου πεις κάτι τέτοιο, έλα να το συζητήσουμε έξω και να δεις αν είμαι ώριμος ή ανώριμος. Δεν με ξέρεις κιόλας».

Ο λόγος που όλοι φωνάζουν τον Κωνσταντίνο Μακρή Ντούπη

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες της Φάρμας είναι σίγουρα ο Κωνσταντίνος Μακρής, ή άλλων Ντούπης, όπως όλοι τον φωνάζουν.

Ο Κωνσταντίνος από την πολύ αρχή ξεχώρισε, καθώς οι αποδόσεις του ήταν εξαιρετικές αλλά και ο χαρακτήρας του αρκετά εκρηκτικός.

Πάμε όμως να μάθουμε και μερικά πράγματα για την ζωή του που δεν γνωρίζαμε.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι επιχειρηματίας και μαζί με τα αδέρφια του, διατηρούν επιχείρηση Club, εστιατορίου και Beach Bar, ονομάζεται “Chelidoni Beach Bar.” Γεννήθηκε στην Πέρδικα Θεσπρωτίας και έχει 3 αδέρφια, ενώ εκείνος είναι ο μικρότερος! Όλος ο κόσμος τον αποκαλεί Ντούπη, παρατσούκλι που του έβγαλαν τα ξαδέρφια του όταν ήταν ακόμα παιδί. Σπούδασε στα Ιωάννινα αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και μαγειρική καθώς και κομμωτική.

 Φάρμα ο λόγος που φωνάζουν τον Κωνσταντίνο Μακρή Ντούπη

Την χειμερινή περίοδο ασχολείται με αγοροπωλησίες ακινήτων, ενώ ο ίδιος λατρεύει τη φύση και τα ταξίδια.

Στο πρώτο επεισόδιο της “Φάρμας” είπε: “Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μακρής, οι φίλοι μου με φωνάζουνε Ντούπι και έρχομαι από την πανέμορφη Πέρδικα Θεσπρωτίας. Ασχολούμαι κυρίως με την εστίαση και είμαι ιδιοκτήτης Beach Bar. Αν και είμαι από χωριό οι σχέσεις μου με τις γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες δεν είναι το μεγάλο μου ατού. Να ναι καλά ο αδερφός μου ο οποίος καλλιεργεί και συντηρεί τους ελαιώνες που διατηρούμε και έχουμε. Αυτό που μπορεί να με δυσκολέψει στη Φάρμα είναι το πολύ πρωινό ξύπνημα καθώς έχω συνηθίσει να ξυπνάω λίγο πιο αργά.

Είμαι ήρεμος άνθρωπος γενικότερα, οι φίλοι μου με χαρακτηρίζουνε ήρεμη δύναμη και γνήσιο. Δεν μιλάω πολύ δεν ανοίγομαι εύκολα και δεν εκφράζομαι εύκολα. Αυτό που μπορεί να με εκνευρίσει από τους συμπαίκτες μου είναι να με πιέσουν και να μου χαλάσουνε την ψυχική μου ηρεμία. Είμαι ένας άνθρωπος με αντοχές με πολύ καλή φυσική κατάσταση και δεν νομίζω να με επηρεάσουνε οι καιρικές συνθήκες και οι δυσκολίες του παιχνιδιού μέσα στη Φάρμα“.

 Φάρμα ο λόγος που όλοι φωνάζουν τον Κωνσταντίνο Μακρή Ντούπη