Φάρμα: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Ξέσπασε σε κλάματα μετά από λίγο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση όρισε στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας η Κυριακή Κατσογρεσάκη, μιας και είναι η νέα αρχηγός.

Η Κυριακή λοιπόν αφού πρώτα όρισε ως υπηρέτες την Αλεξάνδρα και τον Κώστα, αμέσως μετά έπρεπε να επιλέξει έναν από τους δυο ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τελικά, επέλεξε την Αλεξάνδρα, με την ίδια ωστόσο να αντιδρά, καθώς δεν βρίσκεται ούτε μια εβδομάδα μέσα στο παιχνίδι και ήταν πολύ νωρίς να την κρίνει για τις αποδόσεις της, ενώ αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα.

Η προπόνηση που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι

Η γυμνάστρια της, Ειρήνη, αποκάλυψε τα πάντα για την απόφαση αυτή της Αλεξάνδρας και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό.

«Δεν είναι μόνο μια πανέμορφη γυναίκα αλλά και ένα υπέροχο πλάσμα. Της αρέσει η γυμναστική. Μαζί κάνουμε ενδυνάμωση και αερόβιο. Η Αλεξάνδρα είναι πολύ πειθαρχημένη και ένα κορίτσι γεμάτο χαρά. Δεν το βάζει κάτω εύκολα και της αρέσουν τα δύσκολα».

Για την απόφαση της να μπει στο Φάρμα η Ειρήνη είπε: «Δεν είχα ιδέα… Ήξερα ότι κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά όχι λεπτομέρειες. Χάρηκα με την απόφασή της γιατί πιστεύω πως ότι κάνει το κάνει μετά από αρκετή σκέψη. Ο κόσμος θα τη λατρέψει πιο πολύ αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία να δείξει πως δεν φοβάται να τσαλακωθεί.

Δεν γίνεται να μην την λατρέψεις. Εμείς θα συνεχίσουμε την προπόνησή μας και μετά ενώ στη Αλεξάνδρα βρήκα και μια νέα φίλη. Της εύχομαι τα καλύτερα…!»

Φάρμα η προπόνηση που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου