Φάρμα - Κυριακή για Μαρία: «Την βάρεσε στον εγκέφαλο η πολύ κούραση»

Τσατάλια τα νεύρα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα - Κυριακή για Μαρία: «Την βάρεσε στον εγκέφαλο η πολύ κούραση»

Κυριακή και Μαρία φαίνεται να μην τα πηγαίνουν και πολύ καλά και για ακόμη μια φορά αρπάχτηκαν μεταξύ τους, όπως είδαμε στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας.

Ο επιστάτης έχει αναθέσει στους παίκτες για αυτήν την εβδομάδα μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες, να φτιάξουν συγκεριμένα μια λίμνη.

Η Κυριακή, ούσα αρχηγός, έχει αναλάβει τα περισσότερα πράγματα και το άγχος της είναι αρκετά έντονο, καθώς θέλει να πετύχουν την αποστολή.

Κατά την διάρκεια λοιπόν των εργασιών, η Κυριακή τα έβαλε με την Μαρία, γιατί όπως τόνισε γκρινίαζε συνεχώς χωρίς λόγο, μιας και δεν έχει δείξει ιδιαίτερη θέληση για την επίτευξη της αποστολής.

Οι μπηχτές της Κυριακής στην Μαρία

Αυτή είναι η τετράδα του τελικού

Αυλαία ρίχνει σε λίγο καιρό το αγαπημένο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1, Φάρμα, και εμείς όπως πάντα είμαστε εδώ για να σας δώσουμε δυνατά spoil!

Στο χθεσινό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε, η Κυριακή ορίστηκε αρχηγός της εβδομάδας και έβγαλε ως πρώτη υποψήφια την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Όπως αποκάλυψε σήμερα το απόγευμα η Νάνσυ Νικολαΐδου στην εκπομπή “Ανίτα Κοίτα”, η όμορφη επιχειρηματίας πρόκειται να διαλέξει ως δεύτερη μονομάχο την Φένια Τσικιτίκου, από την οποία όμως θα χάσει και έτσι το όνειρο της Φάρμας λήγει για την ίδια αρκετά νωρίς, μιας και βρίσκεται εκεί μονάχα μια εβδομάδα.

Πέρα όμως από την σημερινή αποχώρηση, μάθαμε και τους 4 παίκτες που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό, που πρόκειται να δούμε λίαν συντόμως!

Οι παίκτες λοιπόν που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο είναι οι εξής: Κυριακή Κατσογρεσάκη, Ντούπης, Βασίλης Θεοδωρόπουλος και Κώστας Γκρέκας.

Φάρμα - Spoiler Αυτή είναι η τετράδα του τελικού