Φάρμα - highlights 15/5: Τα "καρφιά" της Κυριακής, το μπάνιο του Ντούπη και η αποχώρηση της Παναγιώταρου

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - highlights 15/5: Τα

Στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας είδαμε την Παναγιώταρου να κάνει μπάνιο τον Ντούπη πριν αποχωρήσει, αλλά και τα "καρφιά" της Κυριακής.

Αυτά είναι τα 15/5 highlights της Φάρμας

Η Έλενα Τσικιτίκου η δεύτερη μονομάχος

Με την δεύτερη μονομάχο ξεκίνησε το επεισόδιο της Φάρμας, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να είναι ήδη η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Κυριακή ορίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο αρχηγός οπότε έπρεπε να βγάλει στον τάκο και έναν από τους συμπαίκτες της, διαλέγοντας τελικά την Αλεξάνδρα.

Με την σειρά της λοιπόν, η Αλεξάνδρα όρισε ως δεύτερη μονομάχο την Έλενα και έτσι θα δούμε σήμερα ποια από τις δύο θα αποχωρήσει οριστικά από την Φάρμα.

Κυριακή για Μαρία: «Την βάρεσε στον εγκέφαλο η πολύ κούραση»

Κυριακή και Μαρία φαίνεται να μην τα πηγαίνουν και πολύ καλά και για ακόμη μια φορά αρπάχτηκαν μεταξύ τους, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Φάρμας.

Ο επιστάτης έχει αναθέσει στους παίκτες για αυτήν την εβδομάδα μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες, να φτιάξουν συγκεριμένα μια λίμνη.

Η Κυριακή, ούσα αρχηγός, έχει αναλάβει τα περισσότερα πράγματα και το άγχος της είναι αρκετά έντονο, καθώς θέλει να πετύχουν την αποστολή.

Κατά την διάρκεια λοιπόν των εργασιών, η Κυριακή τα έβαλε με την Μαρία, γιατί όπως τόνισε γκρινίαζε συνεχώς χωρίς λόγο, μιας και δεν έχει δείξει ιδιαίτερη θέληση για την επίτευξη της αποστολής.

Η Παναγιώταρου έκανε μπάνιο τον Ντούπη

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο παίκτης ζήτησε από την Αλεξάνδρα να του τρίψει την πλάτη και εκείνη με γέλια ανταποκρίθηκε στο αίτημά του.

Όσο το σαπούνισμα συνεχιζόταν ωστόσο η Κυριακή Κατσογρεσάκη δεν περνούσε τόσο καλά. Η παίκτρια που έχει έρθει κοντά με τον Ντούπη από την αρχή του ριάλιτι δεν σχολίασε όσα διαδραματίζονταν αλλά το βλέμμα της τα είπε όλα.

Αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Έλενα Τσικιτίκου κι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έβαλαν τα δυνατά τους σε πέντε δοκιμασίες, που η καθεμία βαθμολογούνταν διαφορετικά.

Οι πέντε γύροι της δοκιμασίας φάνηκαν ιδιαίτερα απαιτητικοί για τις δύο μονομάχους κι οι συμπαίκτες παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα. Στην αρχή το ποροβάδισμα πήρε η Αλεξάνδρα προς εντύπωση πολλών αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, όσο οι δοκιμασίες γίνονταν πιο απαιτητικές.

Τελικά από την Φάρμα αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.