Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σιωπηλός Δρόμος: Μια άγρια δολοφονία θα τους συγκλονίσει όλους

Οι σημερινές 16/5 είναι καταιγιστικές, αφού εντοπίζεται ο 1 από τους 3 δράστες

Σιωπηλός Δρόμος: Μια άγρια δολοφονία θα τους συγκλονίσει όλους
TV24 16.05.2021 08:33
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 16/5 επεισόδιο της δραματικής σειράς Σιωπηλός Δρόμος, που προβάλλεται κάθε Κυριακή μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Πως τα πάει σε τηλεθέαση;

Μια άγρια δολοφονία πρόκειται να συγκλονίσει τους πάντες και να τους κάνει να εξαγριωθούν που τα παιδιά τους δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Ωστόσο, όλα αλλάζουν όταν εντοπίζεται ο ένας από τους τρεις δράστες της απαγωγής.

Οι σημερινές 16/5 εξελίξεις του Σιωπηλού Δρόμου

Επεισόδιο 6: «Σιωπηλός δρόμος»

Μια άγρια δολοφονία θα συγκλονίσει την κοινότητα του Βαθιού Αττικής. Οι ευθύνες βαραίνουν πρωτίστως την αστυνομία καθώς 23 μέρες μετά την εξαφάνιση των παιδιών, οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει πουθενά. Ο Νάσος πιέζεται από τους ανωτέρους του να αποκόψει την Θάλεια από τις συνομιλίες και να φτάσει άμεσα σε μια συμφωνία με τους απαγωγείς.

Στην διάρκεια μιας ολονυχτίας εκδήλωσης οι γονείς θα προσπαθήσουν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη και να ασκήσουν έτσι μεγαλύτερη πίεση στους δράστες και την αστυνομία. Ο Νάσος και η Θάλεια θα βρεθούν στο περιθώριο και θα καταλάβουν πως ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο. Η διπλή ζωή της Αθηνάς αποκαλύπτεται και την ίδια στιγμή ο «ενορχηστρωτής» θα αρχίσει να ανοίγει τα χαρτιά του. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και για πρώτη φορά ο Νάσος με την ομάδα του θα εντοπίσουν τον έναν από τους δράστες.

«Η πιο δύσκολη στιγμή των γυρισμάτων ήταν η σκηνή που μπαίνουν τα παιδιά στο κρησφύγετο»

Η νέα σειρά του Mega, Σιωπηλός Δρόμος, έκανε πρεμιέρα πριν μερικές εβδομάδεςκαι έτσι σήμερα το πρωί, ο σκηνοθέτης της, Βαρδής Μαρινάκης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο γύρισμα.

Ο Βαρδής Μαρινάκης αποκάλυψε πόσο πολύ συγκινήθηκε μετά την πρώτη προβολή του επεισοδίου ενώ εξήγησε και ποιες σκηνές ήταν οι πιο δύσκολες.

«Έγινε ένας χαμός, τη θεωρώ μέρα γιορτής τη χθεσινή. Στη μέση του επεισοδίου γύρισα στη γυναίκα μου και ήμουν βουρκωμένος. Μετά από ένα χρόνο φοβερής προσπάθειας για αυτό το project συμβαίνει επιτέλους και νιώθω περήφανος για αυτό. Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση.

Με το που διάβασα το σενάριο κατάλαβα ότι πρόκειται για μια δυνατή ιστορία, συγκινήθηκα διαβάζοντάς το. Αυτή η δύναμη και το ρίσκο που πήρε το κανάλι να με εμπιστευτεί με βοήθησαν να μείνω στο project και να μαζέψω μια ομάδα ανθρώπων πολύ δυνατή γύρω μου.

Οι μέρες των γυρισμάτων είναι οχτώ για ένα επεισόδιο. Ούτε οι οχτώ μέρες φτάνουν γιατί πάντα θέλουμε κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στο κανάλι και την εταιρία παραγωγής που πήραν αυτό το ρίσκο να κάνουν μια μίνι σειρά με περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, και μάλιστα μια ακριβή σειρά.

Το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετώπισα στα γυρίσματα ήταν σε σχέση με τα παιδιά, το πώς θα τα αντιμετωπίσουμε, το πώς θα τα αντιμετωπίσει το ίδιο το σενάριο. Αυτή η ιστορία δεν έχει γραφτεί από μια σκοπιά που πάει σε πιο κακοποιητικές καταστάσεις.

Η πιο δύσκολη στιγμή των γυρισμάτων ήταν η σκηνή που μπαίνουν τα παιδιά στο κρησφύγετο. Ήταν η πρώτη σκηνή που γυρίσαμε. Η απαγωγή είχε δυσκολίες στο γύρισμα για να βγει συναρπαστική. Στη σκηνή που μπαίνουν στο κρησφύγετο αφήσαμε τα παιδιά να πιάσουν μια δική τους συζήτηση και περιμέναμε να δούμε τι θα πούνε», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο Βαρδής Μαρινάκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σιωπηλός Δρόμος: Αυτή είναι η υπόθεση της νέας σειράς του Mega

Σιωπηλός Δρόμος: Από τους δημιουργούς των Άγριων Μελισσών η νέα σειρά του Mega

Share