8 Λέξεις: Μιλτιάδης και Κατερίνα στα πρόθυρα χωρισμού - Θέλει να δώσει το επίθετο του στον Άλκη

Χαμός απόψε 17/5 στην σειρά του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Μιλτιάδης και Κατερίνα στα πρόθυρα χωρισμού - Θέλει να δώσει το επίθετο του στον Άλκη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς 8 Λέξεις. Καθώς εκτός της Έρσης και του Οδυσσέα, στα πρόθυρα του χωρισμού είναι και η Κατερίνα με τον Μιλτιάδη.

Οι σημερινές 17/5 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις

Ο Οδυσσέας και η Έρση ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα για την έκθεση αλλά η μεταξύ τους ένταση συνεχίζεται. Ο Νικηφόρος κάνει μια γκάφα με την Ολυμπία και ρισκάρει να τινάξει το μυστικό της εγκυμοσύνης της Εύας στον αέρα.

Ο Σίμος αποφασίζει να ερευνήσει την παράνομη λέσχη και το κύκλωμα των τοκογλύφων και η Σμαράγδα ανησυχεί μήπως και τον ανακαλύψουν. Η Ιφιγένεια κι ο Άλκης έρχονται πιο κοντά, όμως η Κατερίνα εξακολουθεί να αντιδρά σε αυτή τη σχέση. Όταν ο Μιλτιάδης της ανακοινώνει πως σκέφτεται να δώσει το επίθετό του στον Άλκη, το ρήγμα ανάμεσά τους θα βαθύνει σε σημείο χωρισμού.

Ο εκδότης του Φρίξου καταφθάνει στο νησί για την υπογραφή των συμβολαίων, αλλά η Έλλη προβάλει αντιρρήσεις. Ο Άκης, μετά την αποκάλυψη για τις παρανομίες, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη και τη Μαίρη κατά πρόσωπο.

Είμαι οριστικός ο χωρισμός της Κατερίνας και του Μιλτιάδη

Η Ιφιγένεια και ο Αλκης έρχονται πιο κοντά, όμως η Κατερίνα εξακολουθεί να αντιδρά σε αυτή τη σχέση. Λίγο αργότερα ο Μιλτιάδης της ανακοινώνει πως σκέφτεται να δώσει το επίθετό του στον Αλκη: «Κατερίνα, όπως και να το κάνουμε είναι γιος μου. Πρέπει να έχει το όνομά μου, γιατί δεν το καταλαβαίνεις;», της τονίζει. Εκείνη όμως είναι ανένδοτη και το ρήγμα ανάμεσά τους έχει βαθύνει τόσο που έχει φτάσει σε σημείο χωρισμού.

8 Λέξεις Μιτλιάδης Κατερίνα

Ο χρόνος περνάει και αντί η κατάσταση να εξομαλύνεται, οι εντάσεις ανάμεσά τους συνεχίζονται, καθώς η Κατερίνα είναι εντελώς αρνητική με την προοπτική να δώσει ο Μιλτιάδης το επίθετό του στον Αλκη. Οσο και αν προσπαθούν η Ιφιγένεια με τον Μιλτιάδη να την πείσουν, η Κατερίνα συνεχίζει να μη δέχεται τον Αλκη στην οικογένεια και έτσι ο Μιλτιάδης, σε μια μεγάλη έκρηξη, της ζητάει να χωρίσουν: «Μέχρι εδώ. Εκανα τα πάντα για να σε πείσω και να σε φέρω στα λογικά σου. Αφού δεν δέχεσαι τον Αλκη, δεν δέχομαι κι εγώ εσένα. Χωρίζουμε», της λέει.