Masterchef 5 - Ο Ιωάννης "καρφώνει" τον Διονύση: "Είναι τοξικός χαρακτήρας"

Αδιανόητοι χαρακτηρισμοί για τον φίλο του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5 - Ο Ιωάννης

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε την ομαδική δοκιμασία με αρχηγό των Κόκκινων το Διονύση, ύστερα από τα πλεονεκτήματα που του ανακοινώθηκαν, ο οποίος είχε στην ομάδα του τον Ιωάννη, τον Παύλο και τη Μαργαρίτα!

Οι συμπαίκτες του ωστόσο δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την αρχηγία του και μάλιστα ο Ιωάννηςπου είναι αρκετά κοντά στο MasterChef τον χαρακτήρισε ως τοξικό χαρακτήρα.

"O Διονύσης δεν είναι κακό παιδί αλλά έχει έναν τοξικό χαρακτήρα. Είναι ο χαρακτήρας που μονίμως γκρινιάζει, ένας χαρακτήρας που όπως λέω μου αρέσει το μπιπ αλλά στον χαβαλέ. Να σε πειράξω, να με πειράξεις. Ξέρεις τα όριά μου, ξέρω τα όριά σου. Μην τα ξεπεράσεις όμως κι ότι έχω πει μπροστά σου το ξέρεις κι ότι έχω πει πίσω σου, πρώτα θα το έχω πει μπροστά σου. Περιπλέκει λίγο τα πράγματα, είναι τοξικό παιδί οπότε δεν μπορώ αν πω ότι είναι αδερφός ή φίλος, απλά κάνουμε παρέα μέσα στο σπίτι. Δεν είδα σήμερα να παίρνει δυναμικά την αρχηγεία του, μην επαναπαύεσαι ότι ένας Γιάννης και μια Μαργαρίτα μπορεί αν σου βγάλουν ένα καλό αποτέλεσμα. Τον είδα στεγνό από ιδέες.", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Όσα είπε ο Ιωάννης για τον Διονύση

«Θέλω να κερδίσει ο Διονύσης»

Η Ανούς μπορεί να αποχώρησε πρόσφατα από το MasterChef 5, ωστόσο το γεγονός δεν την πήρε από κάτω. Σε συνέντευξη της μάλιστα στον Τηλεθεατή, αποκάλυψε πως ο Διονύσης είναι αυτός που θα ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι.

Πώς είναι οι κριτές; Η γνώμη σας για τον καθένα;

«Οι κριτές είναι πάρα πολύ καλοί και μας βοήθησαν να εξελιχθούμε. Ο σεφ Κουτσόπουλος είναι ένας τρομερός μάγειρας, που έχει πάρα πολλά να δώσει στην ελληνική γαστρονομία. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη χρονιά του σεφ Ιωαννίδη και είναι ο κριτής που με έκανε πρώτος να αισθανθώ άνετα. Όσο για τον σεφ Κοντιζά, ήταν ο κριτής που έτρεμα μπαίνοντας στο διαγωνισμό και βγαίνοντας είχε μπει στην καρδιά μου, γιατί ήταν πάντα δίπλα μας και πάντα είχε τρόπο να μας βελτιώνει».

Αποκτήσατε φίλους στο παιχνίδι;

«Απέκτησα κάποιους, που θέλω να κρατήσω επαφές οπωσδήποτε».

Ποιος θέλετε να νικήσει;

«Περιττή η ερώτηση, εννοείται πως θέλω να κερδίσει ο Διονύσης».