Masterchef 5 - Ιωάννης: «Θάβει» ξανά τον Διονύση - «Γίνεται τοξικός, ήταν τεράστιο λάθος του»

Ίσως και να μην είναι τόσο φίλοι τελικά, μιας και το κράξιμο πάει κι έρχεται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Ιωάννης: «Θάβει» ξανά τον Διονύση - «Γίνεται τοξικός, ήταν τεράστιο λάθος του»

Το πρωί της Τρίτης, ο Ιωάννης Αυλωνίτης μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και δεν δίστασε να «θάψει» για τα καλά ξανά τον Διονύση.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef, ο Ιωάννης αλλά κι ο Παύλος ξέσπασαν κατά του Διονύση, με αφορμή το πως μεταχειρίστηκε τα πλεονεκτήματα που είχε στην διάθεση του.

Ωστόσο, σε ανάλογο «κράξιμο» θέλησε να προχωρήσει και στις δηλώσεις του στους Κου Κου, με τον ίδιο να ρίχνει αβίαστα τα «καρφιά» του!

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Αυλωνίτη

«Το χώρισμα των ομάδων ξεκίνησε με ατομική βόμβα και έβαλε και τη Μαρίνα αρχηγό και λέω Παναγιά μου τη βάψαμε! Όχι ρε, δεν ήταν καθόλου προσωπική κόντρα, καθόλου…

Γιατί το λες τώρα αυτό; Κακώς αναλώνεται σε αυτά τα πράγματα και γίνεται τοξικός όταν αναλώνεται σε αυτές τις καταστάσεις.Με τον Παύλο ήταν μεγάλος λάθος του, εντάξει… ήταν τεράστιο λάθος του. Κάποια στιγμή ακούω να φωνάζουν και τον είδα πολύ απότομο μαζί του».

Τι θα δούμε απόψε, 18 Μαϊου, στο Masterchef 5

Μετά τα χθεσινά τους καμωμάτα, μια αρκετά δύσκολη και απαιτική δοκιμασία αποχώρησης περιμένει τους παίκτες του Masterchef 5, στο αποψινό (18/5) επεισόδιο.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε κι από το trailer, Κόκκινοι και Μπλε βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να ετοιμάσουν τα πιο πετυχημένα πιάτα, που θα τους δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο χρόνος όμως τους πιέζει αρκετά και πολλοί δεν θα καταφέρουν να ετοιμάσουν αυτό που είχαν στο μυαλό τους, με την κριτική επιτροπή να μένει αρκετά απογοητευμένη.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς, χαρακτηρίζει κι ένα συγκεκριμένο πιάτο.. εντελώς εκτός θέματος!