House of Fame trailer (18/5): «Σε φάγανε οι έρωτες...» - Συνεχίζεται η επίθεση στη Μαριάννα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame trailer (18/5): «Σε φάγανε οι έρωτες...» - Συνεχίζεται η επίθεση στη Μαριάννα

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, η Πέννυ Μπαλτατζή κάνει μία κουβέντα με τη Μαριάννα για το τι πραγματικά θέλει μετά και από το χθεσινό της ξέσπασμα, ενώ ο Παντελής Τουτουντζής τη ρωτά εάν έχει δείξει ποια πραγματικά είναι στο τραγούδι

Ο beauty expert Παντελής Τουτουντζής μπαίνει στο House of Fame La Academia και φέρνει… αλλαγές!

Ο Sion έχει πρόβλημα με το τραγούδι του και την ώρα της πρόβας ζητάει από την Βασιλική Ρόρρη και τον Άκη Δείξιμο να το αλλάξει.

Η Πέννυ Μπαλτατζή κάνει μία κουβέντα με τη Μαριάννα για το τι πραγματικά θέλει, ενώ ο Παντελής Τουτουντζής τη ρωτά εάν έχει δείξει ποια πραγματικά είναι στο τραγούδι ή την... «φάγανε οι έρωτες». Η στάση του Άρη την ώρα της συζήτησης με τον Παντελή Τουτουντζή φέρνει νέες αντιδράσεις.

Δείτε το trailer του House of Fame

Η απάντηση της Ελένης Φουρέιρα για τα σχόλια που γίνονται για το House of Fame

Το πρωί της Τρίτης, η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη συνάντησε στα παρασκήνια του House of fame την Ελένη Φουρέιρα.

Η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσίαστρια μίλησε για τον νέο της αυτό ρόλο στην Ακαδημία ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί ανά καιρούς.

«Ήταν η πανδημία λόγος να πω ναι στην πρόταση για το House of fame. Δεν θα μπορούσα σε άλλη περίπτωση να έχω πει το ναι. Θα ήταν κάτι το οποίο μπορεί να το έκανα πολύ αργότερα ή μπορεί και καθόλου. Δεν ξέρω. Πραγματικά, όμως, χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα γιατί πέρασα και πολύ ωραία τις Παρασκευές μου και δοκιμάστηκα σε κάτι το οποίο δεν με φανταζόμουν. Και live κιόλας.

Όλα με φόβισαν και έχω άγχος κάθε φορά που βγαίνω γιατί είναι live. Όταν κάνεις κάτι πρώτη φορά και το κάνεις live καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όπως είναι δύσκολο να συνδυάσεις το ακουστικό και να έχεις κάποια γραμμένα πράγματα απέναντι που πρέπει να τα πεις. Είναι πρωτόγνωρα για μένα. Πάντα είχα αρνητικά σχόλια και πάρα πολύ θετικά. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους οπότε ξεκινάμε από εκεί… Είμαι μια χαρά με αυτό».

Ελένη Φουρέιρα για τα αρνητικά σχόλια