Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας πλαστογραφεί την υπογραφή της Κέντρας

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (19/5)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας πλαστογραφεί την υπογραφή της Κέντρας

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, μιας και ο Αχιλλέας παίρνει την απόφαση να πλαστογραφήσει την υπογραφή της Κέντρας για τις επιστολές, γεγονός που σίγουρα θα του στοιχίσει.

Αυτά θα δούμε σήμερα (19/5) στο Έλα στη Θέση μου

Ο Αχιλλέας πείθει τη Ρενάτα να βάλει ο ίδιος την υπογραφή της Κέντρας σε έγγραφα, ώστε να κατατεθούν οι εγγυητικές επιστολές στην τράπεζα. Ο Βλάσης θέλει να πιέσει τον Δαμιανό για να βρει τη Φαίη αλλά τελικά καταλήγει να πάει με τα νερά του για να τον κατατροπώσει την κατάλληλη στιγμή.

Η Σύλβια στο δρόμο να συναντήσει τον Βερβερούλη, ο οποίος δέχεται ανώνυμο τηλεφώνημα από το Ζούβα που χρησιμοποιεί δόλιο τρόπο, για να αποτρέψει το ραντεβού.

Ο Φώτης νομίζει ότι η Λατάνια τον παρακολουθεί για να δίνει πληροφορίες στην Κέντρα, οπότε κρύβεται όταν βρίσκεται κάτω στην αποθήκη φορώντας την αγαπημένη του φόρμα. Πώς θα αντιδράσει ο Βερβερούλης όταν αντικρύσει μπροστά του τη Σύλβια μετά το τηλεφώνημα του Ζούβα; Τι θα κάνει η Κέντρα όταν μάθει ότι οι εγγυητικές επιστολές έχουν κατατεθεί στην τράπεζα με έγγραφα που φέρουν πλαστογραφημένη την υπογραφή της;

Το επόμενο επεισόδιο του Έλα στη Θέση μου

Πέμπτη 20 Μαΐου – Επεισόδιο 172

Ο Βλάσης καταλαβαίνει ότι ο Δαμιανός επικοινωνεί κρυφά με την Φαίη και αποφασίζει να μάθει τα μυστικά του. Η συνάντηση της Σύλβιας με τον στρατιωτικό πάει στραβά και όταν μαθαίνει για το κόλπο που έστησαν ο Ζούβας με τη Βάνα, απειλεί να τους εγκαταλείψει. Ο Φώτης δεν μπορεί να αποφασίσει τι νιώθει για την Κέντρα και την Βάνα, ενώ ο Αχιλλέας ετοιμάζεται να περάσει μια ρομαντική βραδιά με τη Ρενάτα, αγνοώντας ότι η Κέντρα και ο Μάρκος σχεδιάζουν να του τη βγάλουν ξινή. Και ενώ στη Σόφο σκάβεται ο λάκκος του Αχιλλέα και της Ρενάτας, ο Βλάσης με τη βοήθεια των φίλων του προσπαθεί να κλέψει το κινητό του Δαμιανού για να τον ξεσκεπάσει…