ANT1: Ξεκινάει το «I'm a Celebrity…Get Me Out of Here!»

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ANT1: Ξεκινάει το «I'm a Celebrity…Get Me Out of Here!»

Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει την προσπάθειά του να μπει δυναμικά στον κόσμο των ριάλιτι και αυτή τη φορά, το κάνει με το παγκοσμίου φήμης ριάλιτι, «I'm a celebrity get me out of here», το οποίο κάνει θραύση στο εξωτερικό.

Άλλωστε, το πείραμα που έχει κάνει φέτος με τη Φάρμα μοιάζει να είναι αρκετά επιτυχημένο αφού και το κοινό ανυπομονεί να βλέπει τα νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τo «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here»

Το παγκόσμιο φαινόμενο «I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!» είναι εδώ!

O ANT1 θα παρουσιάσει το βραβευμένο τηλεοπτικό format «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here - The castle edition» το οποίο έκανε τεράστια επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην ελληνική εκδοχή του «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here - The castle edition», μια ομάδα διασήμων θα ζήσει την περιπέτεια πίσω από τα τεράστια τείχη ενός εντυπωσιακού μεσαιωνικού, κατεστραμμένου κάστρου στην Πολωνία. Οι παίκτες θα δοκιμαστούν σε ακραίες προκλήσεις και οριακές καταστάσεις. Θα έρθουν αντιμέτωποι με τους φόβους τους μέσα από τρομακτικές δοκιμασίες, με σκοπό να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση.

Ποιοι διάσημοι Έλληνες ετοιμάζονται για μία εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη; Ποιοι θα αντέξουν να επιβιώσουν σε σκληρές συνθήκες, αποκομμένοι από τη σύγχρονη ζωή; Ποιος θα καταφέρει να βγει νικητής και να στεφθεί βασιλιάς ή βασίλισσα του κάστρου;

I'm a Celebrity…Get Me Out of Here ανακοίνωση

Το «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here - The castle edition» του ΑΝΤ1 θα είναι η πρώτη castle εκδοχή στην Ανατολική Ευρώπη και μια παραγωγή της Silverline Media Productions.

O Maarten Meijs, Πρόεδρος της Global Entertainment ITV Studios, δήλωσε: «Η castle εκδοχή του “I’m A Celebrity” στην Ουαλία ήταν το μεγαλύτερο πρόγραμμα του 2020, καταγράφοντας τεράστια ποσοστά τηλεθέασης ως η πρώτη παρουσίαση που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη διεθνή μας ομάδα, καθώς και για τους πελάτες μας. Ως επακόλουθο αυτής της επιτυχίας, βρήκαμε μια εναλλακτική τοποθεσία στην Πολωνία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα χρησιμοποιήσει το κάστρο μας εκεί».

H Στέλλα Λίτου, Γενική Διευθύντρια του ΑΝΤ1 ΤV, δήλωσε: «Ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι των μεγαλύτερων ψυχαγωγικών format και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το “I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!”. Η εξαιρετική μας ομάδα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ανυπομονεί να συστήσει την πρώτη σεζόν του που θα θέσει νέα όρια στην prime time ψυχαγωγία για όλη την αγορά, με στόχο να κάνουμε το “I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!” το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό brand για τα επόμενα χρόνια στη χώρα μας».

Το «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here - The castle edition» έρχεται στον ΑΝΤ

Ζέτα Μακρυπούλια: Ανανέωσε για δύο χρόνια με τον ΑΝΤ11 και θα είναι η πιο τρομακτική περιπέτεια ζωής!

Μόλις πριν από λίγα λεπτά μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1, έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας του για τα επόμενα δύο χρόνια με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποτελεί μία από τις σταθερές του καναλιού και όχι άδικα αφού καθημερινά σημειώνει εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για ακόμα 2 χρόνια.

Με ξεχωριστό ταλέντο και δημιουργική διάθεση, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τη δυνατή της πορεία, δίνοντας μοναδική ενέργεια στην ψυχαγωγία του ΑΝΤ1.»

Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωση ΑΝΤ1