MasterChef Spoiler (19/5): Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Η ομάδα του χάνει και μπαίνει σε διαδικασία αποχώρησης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef Spoiler (19/5): Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Το MasterChef 5 επιστρέφει απόψε (19/5) με ένα νέο απολαυστικό επεισόδιο, κατά το οποίο οι κριτές θα ανακοινώσουν στις δύο ομάδες το αποτέλεσμα της διπλής ομαδικής δοκιμασίας. Η χαμένη ομάδα θα διαγωνιστεί και ένας παίκτης θα αποχωρήσει.

Με μια ακόμα ανατροπή στις βαθμολογίες των δύο ομάδων, αν και κάποιοι είχαν προδικάσει καταστάσεις, οι νικητές βρίσκονται στον εξώστη ασφαλείς, για την ώρα.

Σε μια αντιγραφή πιάτου, που συνδυάζει τις ξεχωριστές γεύσεις της Κρήτης και της Μακεδονίας, θα δοκιμαστούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο chef Μανώλης Παπουτσάκης. Έχοντας βρεθεί σε αυτό το βάθρο στο παρελθόν και στην ίδια θέση των κριτών, ο chef Μανώλης Παπουτσάκης γνωρίζει πως το πιάτο του θα καθορίσει τη συνέχεια στο MasterChef 5 ενός από τους υποψήφιους.

Η ομάδα που κερδίζει και ο παίκτης που αποχωρεί από το MasterChef 5

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια της διπλής ομαδικής θα είναι η Μπλε με αρχηγό τη Μαρίνα, η οποία παρόλο που είχε αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε να εντυπωσιάσει στους τρεις κριτές με τα πιάτα της.

Αυτομάτως, οι Κόκκινοι θα βρεθούν στον «τάκο». Διονύσης, Παύλος, Ιωάννης και Μαργαρίτα θα διαγωνιστούν για να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό και αυτός που θα δει την πόρτα της εξόδου, για δεύτερη φορά, θα είναι ο Ιωάννης ο οποίος αποχωρεί οριστικά από το MasterChef και λέει «αντίο» στα όνειρά του για τον τελικό.

MasterChef spoiler αποχώρηση Ιωάννη

Το trailer του σημερινού επεισοδίου του MasterChef 5

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις των παικτών του MasterChef 5 μετά την τελευταία διπλή ομαδική δοκιμασία, με τον Παύλο να βγάζει το «άχτι» του για τον Διονύση μπροστά στους κριτές, ξεκαθαρίζοντας πως αντί να τον βοηθήσει, τον έβαζε στο στόχαστρο.

Ο Παύλος είχε αρκετή ένταση στην ομαδική μιας και διαφώνησε με τον Διονύση με αποτέλεσμα να χαλαστεί. Έτσι, όταν έφτασε η αξιολόγηση των πιάτων, δεν παρέλειψε να μιλήσει για όλα όσα έγιναν αφού έχει δείξει πως είναι ένας παίκτης που δεν φοβάται να πει τη γνώμη του.