Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 19/5: Ο Μπάμπης θεωρείται ύποπτος για μια φωτιά

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 19/5: Ο Μπάμπης θεωρείται ύποπτος για μια φωτιά

Στο σημερινό επεισόδιο (19/5) της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, ο Μηνάς κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει μια μέρα στη θάλασσα, αλλά, για κακή του τύχη, η Βούλα τον παίρνει χαμπάρι.

Τι θα δούμε απόψε, 19 Μαϊού στην Μουρμούρα

Μια εντολή μετάταξης για τον Σωτήρη έρχεται από τον γενικό διευθυντή και ο Ηλίας πρέπει να βρει τρόπο να του το πει.

Η Βέλη και ο Άγγελος ψάχνουν μια ιδέα για τη διαφημιστική καμπάνια του ξενώνα, όταν η μητέρα της Βέλης αρχίζει να ποστάρει παιδικές φωτογραφίες…

Μια διακοπή ρεύματος στο σπίτι, φτάνει το Μπάμπη στα όριά του, τόσο που θεωρείται ύποπτος για μια φωτιά.

Θυμίζουμε πως τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν πρόσφατα ξανά καθώς είχαν διακοπεί λόγω κρούσματος κορωνοϊού που βρέθηκε.

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 19/5

Μαρία Χάνου: Αυτός είναι ο αγαπημένος της χαρακτήρας στην Μουρμούρα

Η Μαρία Χάνου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε για την συμμετοχή της στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», η οποία πρόκειται να συνεχιστεί και για ένατη χρονιά!

Η τηλεοπτική Βέλλη αναφέρθηκε στα 5 χρόνια συνεργασίας με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη στη «Μουρμούρα», καθώς και στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μαρία Χάνου για την Μουρμούρα

«Νομίζω ότι ήταν μια τυχερή συγκυρία. Μπήκα σε μια σειρά που ήταν ήδη επιτυχημένη, αλλά το στοίχημα ήταν να πάει καλά το ζευγάρι. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είμαστε πέντε χρόνια τώρα. Πιστεύω ότι ο καθένας διαλέγει ένα ζευγάρι που του αρέσει και το παρακολουθεί. Η θεματολογία είναι ατελείωτη στις σχέσεις των ζευγαριών.

Για ‘μένα ήταν αχαρτογράφητα νερά όλο αυτό. Δεν είχα συνηθίσει να εργάζομαι μπροστά στην τηλεόραση. Αυτά τα πέντε χρόνια πέρα από την επιτυχία που βιώνουμε με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, όλο αυτό είναι και ένα μάθημα υποκριτικής.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο αγαπημένος της χαρακτήρας στη σειρά εκείνη δήλωσε είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Έχει έρθει ζευγάρι μαζί και μου είπε ότι με αναγνώρισαν και ο άνδρας μου είπε “Πώς είσαι έτσι. Του έχεις βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι;”. Ενώ, η γυναίκα μου έλεγε: “Καλά του κάνεις, συνέχισε έτσι”.

Πάντα μου άρεσε αυτός ο χώρος. Και τα παρασκήνια και το θέαμα. Από μικρή ήμουν σε αυτόν τον χώρο. Είχα μια επαφή και έβλεπα τις δυσκολίες, αλλά το όνειρο σου δίνει μια δύναμη ότι δεν θα σου συμβούν αυτά και δεν θα έχει δυσάρεστες εμπειρίες. Πρακτικά όταν έρχονται οι δυσκολίες φθάνεις στο σημείο να αναρωτηθείς τι κάνεις».