The 2Night Show: Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται λαμπερούς καλεσμένους

The 2Night Show: Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή

Ο Γργόρης Αρναούτογλου υποδέχεται για ένα ακόμη βράδυ στο "The 2Night show", στις 23:30, πολλούς λαμπερούς καλεσμένους σε συνεντεύξεις που όπως πάντα θα συζητηθούν. Τι θα δούμε σήμερα λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Όλοι οι καλεσμένοι του "Τhe 2Night show"

Καλεσμένος ο Γιώργος Αρσενάκος

Ο Γιώργος Αρσενάκος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μέσα σε αυτούς ο Γιώργος Αρσενάκος, γενικός διευθυντής και συνιδρυτής της Panik Entertainment Gorup, σε μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης. Ο παρουσιαστής θα επικεντρωθεί στη ζωή του αλλά και στην παιδική του ηλικία και την απόφαση του για την ίδρυση της εταιρίας μαζί με τον Πάρι Κασιδόκωστα. Ο Γιώργος Αρσενάκος έχει ακόμα να πει πολλά για τη δισκογραφία αλλά και για τη θέση του ως κριτής στο reality του SKAI, "House of Fame".

Έκπληξη φαίνεται να του επιφυλάσσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς οι υπόλοιποι κριτές του show Καίτη Γαρμπή, Γιάννης Πλούταρχος αλλά και η Ελένη Φουρέιρα θα μιλήσουν για την σχέση τους με τον ίδιο αλλά και θα μοιραστούν και κοινές τους εμπειρίες.

Σε πρόσφατο ποστ του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, είδαμε την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή σε κοινή φωτογραφία, υπονοώντας πως στο μέλλον θα δούμε κάποια ενδεχόμενη επική συνεργασία.

Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου στο "The 2Night"

Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

'Ενας ακόμη από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου, θα είναι και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, ο οποίος είχε κάνει δηλώσεις πρόσφατα. Τον βλέπουμε καθημερινά στην γνωστή τηλεοπτική σειρά του ANT1 "Ήλιος". Για πρώτη φορά, αναφέρεται στην απόφαση του να γίνει ηθοποιός αλλά και γιατί στο παρελθόν δεν είχε καλή σχέση με την τηλεόραση. Στη συνέχεια θα αναφερθεί στην ομοιότητα του με τον γνωστό ηθοποιό αλλά και καλό του φίλο, Γιώργο Γεροντιδάκη από τις "Άγριες Μέλισσες" αλλά και για τη φιλία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο γνωστός ηθοποιός (και όχι μόνο) έρχεται σήμερα το βράδυ στην εκπομπή για να μιλήσει για την εμπειρία του στο reality του ANT1 "Φάρμα" καθώς και τους λόγους τους οποίους τον οδήγησα να συμμετέχει. Ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε πολύ αισθητή την παρουσία του στο reality, με τον έντονο χαρακτήρα του και τις περίεργες απόψεις του σχετικά με τη ζωή. Μιλάει για τις παρεξηγήσεις, για τους καβγάδες και αποκαλύπτει ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει δει κανένα επεισόδιο. Τέλος, δεν ξεχνάει να αναφερθεί στην αγαπημένη του σύζυγο, Σοφία αλλά και στον γιο του, Αλκιβιάδη.