Φάρμα - spoiler: Άναψαν "φωτιές" οι παίκτριες με τα μικροσκοπικά μαγιό τους - Έκανε "ντου" ο Ντούπης

Τα παιχνίδια με την Κυριακή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - spoiler: Άναψαν

"Φωτιά" πρόκειται να πάρει η Φάρμα με τα καυτά πλάνα των γυναικών με τα μικροσκοπικά τους μαγιό. Με την θερμοκρασία να έχει ανέβει, θα φορέσουν τα μπικίνι τους και θα ξεκινήσουν την ηλιοθεραπεία, δίπλα από μια μικρή πισίνα που έχουν φτιάξει.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Ντούπης πρόκειται να τους κάνει "ντου" και φορώντας το μαγιό του να κάνει βουτιά στην πισίνα για να τις πειράξει, την ώρα που χαλάρωναν κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Βέβαια, δεν θα λείψουν και τα παιχνίδια με την Κυριακή, αφού θα την αρπάξει και θα την ρίξει στον νερό για να την βρέξει. Ενώ, θα τσακωθούν πολύ άσχημα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο της Φάρμας;

Η Έλενα Τσικιτίκου η δεύτερη μονομάχος

Με την δεύτερη μονομάχο ξεκίνησε το επεισόδιο της Φάρμας, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να είναι ήδη η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Κυριακή ορίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο αρχηγός οπότε έπρεπε να βγάλει στον τάκο και έναν από τους συμπαίκτες της, διαλέγοντας τελικά την Αλεξάνδρα.

Με την σειρά της λοιπόν, η Αλεξάνδρα όρισε ως δεύτερη μονομάχο την Έλενα και έτσι θα δούμε σήμερα ποια από τις δύο θα αποχωρήσει οριστικά από την Φάρμα.

Κυριακή για Μαρία: «Την βάρεσε στον εγκέφαλο η πολύ κούραση»

Κυριακή και Μαρία φαίνεται να μην τα πηγαίνουν και πολύ καλά και για ακόμη μια φορά αρπάχτηκαν μεταξύ τους, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Φάρμας.

Ο επιστάτης έχει αναθέσει στους παίκτες για αυτήν την εβδομάδα μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες, να φτιάξουν συγκεριμένα μια λίμνη.

Η Κυριακή, ούσα αρχηγός, έχει αναλάβει τα περισσότερα πράγματα και το άγχος της είναι αρκετά έντονο, καθώς θέλει να πετύχουν την αποστολή.

Κατά την διάρκεια λοιπόν των εργασιών, η Κυριακή τα έβαλε με την Μαρία, γιατί όπως τόνισε γκρινίαζε συνεχώς χωρίς λόγο, μιας και δεν έχει δείξει ιδιαίτερη θέληση για την επίτευξη της αποστολής.

Η Παναγιώταρου έκανε μπάνιο τον Ντούπη

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο παίκτης ζήτησε από την Αλεξάνδρα να του τρίψει την πλάτη και εκείνη με γέλια ανταποκρίθηκε στο αίτημά του.

Όσο το σαπούνισμα συνεχιζόταν ωστόσο η Κυριακή Κατσογρεσάκη δεν περνούσε τόσο καλά. Η παίκτρια που έχει έρθει κοντά με τον Ντούπη από την αρχή του ριάλιτι δεν σχολίασε όσα διαδραματίζονταν αλλά το βλέμμα της τα είπε όλα.

Αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Έλενα Τσικιτίκου κι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έβαλαν τα δυνατά τους σε πέντε δοκιμασίες, που η καθεμία βαθμολογούνταν διαφορετικά.

Οι πέντε γύροι της δοκιμασίας φάνηκαν ιδιαίτερα απαιτητικοί για τις δύο μονομάχους κι οι συμπαίκτες παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα. Στην αρχή το ποροβάδισμα πήρε η Αλεξάνδρα προς εντύπωση πολλών αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, όσο οι δοκιμασίες γίνονταν πιο απαιτητικές.

Τελικά από την Φάρμα αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.