After Dark: Η Σμαράγδα Καρύδη η αποψινή καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά

Μαζί της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
After Dark: Η Σμαράγδα Καρύδη η αποψινή καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά

O Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται λαμπερούς καλεσμένους στο After Dark στον ΣΚΑΪ, απόψε το βράδυ, αμέσως μετά το «House of Fame La Academia – Live Concert».

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλάει για την επιστροφή του Celebrity Game Night, ενώ παράλληλα αναφέρεται και στα επερχόμενα επαγγελματικά της σχέδια στην υποκριτική.

Ακόμη, σχολιάζει το θέμα των καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο, αναλύει το κεφάλαιο «Θοδωρής Αθερίδης» αλλά και τη σχέση της με τη θρησκεία. Τι κάνει όταν θέλει να ζητήσει κάτι από τον Θεό; Στη συνέχεια, η Σμαράγδα βάζει τα δυνατά της στο εξομολογητήριο. Τι ποσοστό θα συγκεντρώσει;

Τέλος, σε ένα bonus εξομολογητήριο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά σε όλες τις ερωτήσεις του Θέμη, αδιάκριτες και μη. Πόσο ειλικρινής θα είναι;

Το trailer για το αποψινό After Dark

After Dark | Trailer (21/5/21)

Η Σμαράγδα Καρύδη & ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παίρνουν σειρά στο εξομολογητήριο του Θέμη. Saints or Sinners?😇 After Dark, την Παρασκευή μετά τα μεσάνυχτα, στον #SkaitvGR

Posted by ΣΚΑΪ ΤV on Thursday, May 20, 2021

Αλλάζει ημέρα προβολής η εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη

Αλλαγές φαίνεται πως γίνονται στο πρόγραμμα του Mega αφού από εδώ και στο εξής, η νέα εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη, Celebrity Game Night, δε θα παίζει κάθε Πέμπτη αλλά κάθε Παρασκευή στις 9.

Αυτή την Παρασκευή, η Σμαράγδα Καρύδη, καλωσορίζει στο «Celebrity Game Night» ακόμα 6 αγαπημένους καλεσμένους και τους «προκαλεί» σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις.

Ο Θέμης Γεωργαντάς, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Μελέτης Ηλίας αναμετρώνται απέναντι στους Τζένη Μπότση, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Κατερίνα Γερονικολού.

Celebrity Game Night Mega

Οι δύο ομάδες διαγωνίζονται στα ευφάνταστα παιχνίδια «Κράτα το Παντελόνι», «Δίχτυ», «Μίλα στην Κορνίζα», «Ανέβα στο Βινύλιο» και «Εδώ το ‘χω» χαρίζοντας μας απίστευτες στιγμές γέλιου. Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό της ομάδας τους νικητή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

Από το «Celebrity Game Night» και αυτής της εβδομάδας δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική με τους Playmobeat να δίνουν τον ρυθμό. Ευτράπελα και πολύ παιχνίδι θα απολαύσουμε σε ένα ακόμα «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη. Θυμίζουμε, πως το παιχνίδι της Σμαράγδας Καρύδη δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει το κοινό.

«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΪΟΥ

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA