Φάρμα Highlights (22/5): Το ξέσπασμα, το λουμπάγκο του Ιατρόπουλου και η νέα αρχηγός

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα Highlights (22/5): Το ξέσπασμα, το λουμπάγκο του Ιατρόπουλου και η νέα αρχηγός

Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από το μεγάλο ξέσπασμα της Κάτιας, στο λουμπάγκο που έπαθε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και στη νέα αρχηγό.

Αυτά είδαμε χθες στη Φάρμα

«Ξέρω ότι μερικές φορές ξεπερνάω τα όρια»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι η Κάτια Δέδε, όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας.

Το όμορφο μοντέλο είχε έναν καυγά με τον Θανάση Πάτρα, ο οποίος χαρακτηριστικά, μετά από κάποια σχόλια της, της είπε πως της έχει πρήξει τα @@.

Φυσικά, η δήλωση αυτή την έκανε να νιώσει πολύ άσχημα και λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα στις δηλώσεις μπροστά την κάμερα, με την ίδια να αναφέρει πως μερικές φορές ξεπερνάει τα όρια με τις πλάκες της. Να υπενθυμίσουμε ότι στο προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε η Αλεξάνδρα!

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη η νέα αρχηγός

Η νέα αρχηγός της εβδομάδας στην Φάρμα ορίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο, με την Κυριακή και την Κάτια να είναι οι δύο υποψήφιες.

Οι δύο γυναίκες και οι υπόλοιποι παίκτες πήγαν στον αχυρώνα προκειμένου να αγωνιστούν σε μια δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία.

Τελικά, η Κυριακή κατάφερε και για μισό δευτερόλεπτο ολοκλήρωσε πρώτη την δοκιμασία κι έτσι ορίστηκε η νέα αρχηγός, για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου η πιο δημοφιλής παίκτρια

Τον πιο δημοφιλή παίκτη της εβδομάδας ανακοίνωσε στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγο μετά την μονομαχία για την αρχηγία.

Η Κυριακή κατάφερε και νίκησε την Κάτια και έτσι για δεύτερη φορά ορίστηκε η αρχηγός της εβδομάδας, με τους περισσότερους παίκτες να χαίρονται ιδιαιτέρως με το αποτέλεσμα αυτό.

Αμέσως μετά, ο Σάκης τον πιο δημοφιλή παίκτη της εβδομάδας, όπου επίσης για δεύτερη φορά βγήκε η Μαρία Μιχαλοπούλου, με την ίδια να είναι φανερά ενθουσιασμένη.

Στο τέλος, ο παρουσιαστής τους ανακοίνωσε πως είναι η τελευταία φορά που κάποιος παίκτης βγαίνει δημοφιλής και έχει ασυλία, μιας και έρχεται σιγά σιγά το τέλος.

Η Φένια και ο Βασίλης οι δύο υπηρέτες

Τους δύο νέους υπηρέτες αυτής της εβδομάδας επέλεξε η αρχηγός της Φάρμας, Κυριακή Κατσογρεσάκη, στο χθεσινό επεισόδιο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο σπίτι προκειμένου η Κυριακή να ανακοινώσει τα δύο ονόματα αυτών που θα αναλάβουν τα χρέη του υπηρέτη.

Έτσι λοιπόν, η αρχηγός όρισε ως υπηρέτες αυτής της εβδομάδας την Φένια και τον Βασίλη, τον οποίο φάνηκε να μην χάλασε καθόλου, μιας και έχει εκφράσει αρκετές φορές το ενδιαφέρον του για την όμορφη χορεύτρια.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έπαθε λουμπάγκο

Μια πολύ μεγάλη ατυχία είχε στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος έπαθε λουμπάγκο.

Ο ίδιος και ο Θανάσης βρισκόντουσαν στην αυλή καθώς έκαναν κάποιες εργασίες, κατά την διάρκεια των οποίων ο Μιχάλης έσκυψε και δεν ξανά σηκώθηκε, καθώς έπαθε λουμπάγκο.

Αμέσως έτρεξαν οι υπόλοιποι παίκτες να τον σηκώσουν και να τον ξαπλώσουν στο κρεβάτι, με τον ίδιο όμως κυριολεκτικά να «σφάδάζει» από τους πόνους, ενώ πριν λίγο καιρό είχε ένα ακόμη ατύχημα.

Γενέθλια για την Κάτια Δέδε - Η έκπληξη που της ετοίμασαν οι παίκτες

Τα γενέθλια της γιόρτασε στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας η Κάτια Δέδε, με τους παίκτες να της ετοιμάζουν μια πολύ τρυφερή έκπληξη με μια «υποτιθέμενη» τούρτα, μιας και δεν έχουν τα κατάλληλα υλικά.

Η Κάτια λοιπόν που μονομάχησε με την Κυριακή για την αρχηγία όμως τελικά την έχασε δεν βρισκόταν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, λόγω ενός καυγά που είχε με τον Θανάση.

Για τον λόγο αυτόν, οι συμπαίκτες της θέλησαν να της φτιάξουν την διάθεση και έτσι της ετοίμασαν μια πολύ όμορφη έκπληξη, με την ίδια να είναι φανερά ενθουσιασμένη.

Η Φένια η πρώτη μονομάχος

Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση επέλεξε η Κυριακή Κατσογρεσάκη, μιας κι αυτή είναι η αρχηγός αυτής της εβδομάδας στην Φάρμα.

Αφού πρώτα επέλεξε ως υπηρέτες την Φένια και τον Βασίλη, έπειτα έπρεπε να δώσει την μαύρη πέτρα σε έναν από τους δύο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όρισε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Φένια, μιας και ο Βασίλης είναι από τους πιο στενούς της φίλους μέσα στο παιχνίδι.