Σιωπηλός Δρόμος: Αυτά θα δούμε στο 7ο επεισόδιο της σειράς

Η απιστία της Αθηνάς θα συνταράξει την οικογένειά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σιωπηλός Δρόμος: Αυτά θα δούμε στο 7ο επεισόδιο της σειράς

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Σιωπηλός Δρόμος, επιστρέφει απόψε (23/5) με ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο στο οποίο θα ανατραπούν πολλά δεδομένα. Η απιστία της Αθηνάς κάνει την οικογένειά της να πάθει σοκ ενώ την ίδια στιγμή, η Θάλεια συγκεντρώνει νέα στοιχεία.

Αυτά θα δούμε απόψε στον Σιωπηλό Δρόμο

Η αποκάλυψη της απιστίας της Αθηνάς θα συνταράξει την οικογένειά της και θα την θέσει προ των ευθυνών της. Την ίδια στιγμή η αστυνομία αποφασίζει να μην προχωρήσει σε συλλήψεις και να παρακολουθήσει τον δράστη με την ελπίδα να τους οδηγήσει στο κρησφύγετο που κρατούνται τα παιδιά.

Η Θάλεια ακολουθεί τα στοιχεία που της άφησε ο «ενορχηστρωτής», καταλήγοντας σε μια παλιά υπόθεση που πηγαίνει 25 χρόνια πίσω. Ταυτόχρονα ο Σπύρος προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο της οικογένειά του και να αποτρέψει τον Βασίλη από το να προβεί σε αποκαλύψεις. Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας της μητέρας του Μιχάλη θα ανατρέψει τα πάντα.

Η νέα σειρά του Mega εντυπωσίασε τους τηλεθεατές κάτι που φάνηκε από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της, στα νούμερα τηλεθέασης.

«Η πιο δύσκολη στιγμή των γυρισμάτων ήταν η σκηνή που μπαίνουν τα παιδιά στο κρησφύγετο»

Η νέα σειρά του Mega, Σιωπηλός Δρόμος, έκανε πρεμιέρα πριν μερικές εβδομάδεςκαι έτσι σήμερα το πρωί, ο σκηνοθέτης της, Βαρδής Μαρινάκης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο γύρισμα.

Ο Βαρδής Μαρινάκης αποκάλυψε πόσο πολύ συγκινήθηκε μετά την πρώτη προβολή του επεισοδίου ενώ εξήγησε και ποιες σκηνές ήταν οι πιο δύσκολες.

«Έγινε ένας χαμός, τη θεωρώ μέρα γιορτής τη χθεσινή. Στη μέση του επεισοδίου γύρισα στη γυναίκα μου και ήμουν βουρκωμένος. Μετά από ένα χρόνο φοβερής προσπάθειας για αυτό το project συμβαίνει επιτέλους και νιώθω περήφανος για αυτό. Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση.

Με το που διάβασα το σενάριο κατάλαβα ότι πρόκειται για μια δυνατή ιστορία, συγκινήθηκα διαβάζοντάς το. Αυτή η δύναμη και το ρίσκο που πήρε το κανάλι να με εμπιστευτεί με βοήθησαν να μείνω στο project και να μαζέψω μια ομάδα ανθρώπων πολύ δυνατή γύρω μου.

Οι μέρες των γυρισμάτων είναι οχτώ για ένα επεισόδιο. Ούτε οι οχτώ μέρες φτάνουν γιατί πάντα θέλουμε κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στο κανάλι και την εταιρία παραγωγής που πήραν αυτό το ρίσκο να κάνουν μια μίνι σειρά με περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, και μάλιστα μια ακριβή σειρά.

Το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετώπισα στα γυρίσματα ήταν σε σχέση με τα παιδιά, το πώς θα τα αντιμετωπίσουμε, το πώς θα τα αντιμετωπίσει το ίδιο το σενάριο. Αυτή η ιστορία δεν έχει γραφτεί από μια σκοπιά που πάει σε πιο κακοποιητικές καταστάσεις.

Η πιο δύσκολη στιγμή των γυρισμάτων ήταν η σκηνή που μπαίνουν τα παιδιά στο κρησφύγετο. Ήταν η πρώτη σκηνή που γυρίσαμε. Η απαγωγή είχε δυσκολίες στο γύρισμα για να βγει συναρπαστική. Στη σκηνή που μπαίνουν στο κρησφύγετο αφήσαμε τα παιδιά να πιάσουν μια δική τους συζήτηση και περιμέναμε να δούμε τι θα πούνε», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο Βαρδής Μαρινάκης.