Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στο Μεξικό

Μη χάσετε το δεύτερο μέρος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στο Μεξικό

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στον κόσμο, αυτή τη φορά στο μοναδικό Μεξικό! Δείτε το δεύτερο μέρος αυτού του ταξιδιού, απόψε, Κυριακή 23 Μαΐου στις 20.00, στο OPEN.

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ, με τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν κάθε εβδομάδα στο κοινό, συνεχίζουν και αυτή την εβδομάδα την εξερεύνηση της ακαταμάχητα όμορφης πόλης του Μεξικού.

Πρώτη στάση του ρεπορτάζ τους το Χοτσιμίλκο, ή αλλιώς η «Βενετία» στην πόλη του Μεξικού, όπου στα κανάλια του θα κάνουν πικ νικ μαζί με μαριάτσι.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούν τον επιβλητικό ναό της Παναγίας της Γουαδελούπης με τους κυλιόμενους διαδρόμους, το πανέμορφο πάρκο Αλαμέδα, τον πιο όμορφο δρόμο της Λατινικής Αμερικής – την Πασέο δε λα Ρεφόρμα, και το Μέγαρο Καλών Τεχνών, το οποίο αποτελεί το ωραιότερο κτήριο στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Μεξικού.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του, επίσης, θα πιουν τον καφέ τους στο Café Τακούμπα, ένα πρώην μοναστήρι το οποίο θεωρείται στοιχειωμένο, θα επισκεφτούν τη Λα Μερσέδ – τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά τροφίμων του κόσμου, και θα δοκιμάσουν αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό και ιδιαίτερα εδέσματα!

Δείτε το συγκλονιστικό trailer στο travelstyle.gr