Έλα στη θέση μου: Ποιες οι κινήσεις του Μάρκου όταν υποψιάζεται ότι η Κέντρα θα κυνηγήσει τη Ρενάτα.

Οι σημερινές 24/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Ποιες οι κινήσεις του Μάρκου όταν υποψιάζεται ότι η Κέντρα θα κυνηγήσει τη Ρενάτα.

Στο σημερινό 24/5 επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, θα δούμε τον Μάρκο να καταλαβαίνει πως η Κέντρα θα κυνηγήσει την Ρενάτα για να την εκδικηθεί.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου

Ο Αχιλλέας μαθαίνει από την Κέντρα ότι εκτός από τις απολύσεις, έχει πουλήσει και τα φορτηγά της εταιρίας. Ο Βλάσης ανοίγει τα χαρτιά του στην Ισμήνη και τις λέει για τους ηθικούς του φραγμούς για το αν θα μπορέσουν ποτέ οι δυο τους να είναι ζευγάρι.

Ο Ζούβας και η Σύλβια έχουν λυσσάξει να μαντέψουν το φύλο του παιδιού και υποβάλλουν τη Φλωρέτα σε διάφορα «τεστ» μέχρι που μαθαίνουν ότι τελικά περιμένουν δίδυμα! Ο Δαμιανός ξαφνικά πέφτει λιπόθυμος κι οι άλλοι βρίσκουν ευκαιρία να δουν τι του έφερε ο κούριερ. Πώς θα αντιδράσουν όταν ανακαλύψουν ότι η επιταγή για τον Δαμιανό έχει ως παραλήπτη την Κέντρα Θεοχάρους; Ποιες οι κινήσεις του Μάρκου όταν υποψιάζεται ότι η Κέντρα θα κυνηγήσει τη Ρενάτα.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο Παρασκευής

Η Ρενάτα ανακαλύπτει τη σχέση Ισμήνης και Βλάση

Η Ρενάτα ανησυχεί ότι η Κέντρα έχει καταλάβει πως ο Αχιλλέας πλαστογράφησε την υπογραφή της, η Θάλεια προσπαθεί να μάθει τα πραγματικά αισθήματα της Ισμήνης για τον Βλάση και όλα δείχνουν πως ο Δαμιανός ετοιμάζεται να μεταφέρει στη Φαίη τα λεφτά του Βλάση.

Ο Αχιλλέας μαθαίνει από την Κέντρα ότι εκτός από τις απολύσεις, έχει πουλήσει και τα φορτηγά της εταιρείας. Την ίδια ώρα ο Βλάσης ανοίγει τα χαρτιά του στην Ισμήνη. «Δεν ξέρω αν εμείς οι δύο θα μπορέσουμε ποτέ να είμαστε ζευγάρι, της λέει, εξηγώντας της τους ηθικούς του φραγμούς που έχει.

Ο Ζούβας και η Σύλβια πάλι έχουν λυσσάξει να μαντέψουν το φύλο του παιδιού και υποβάλλουν τη Φλωρέτα σε διάφορα «τεστ». «Εντάξει, εντάξει. Σταματήστε πια. Θα σας πω», τους λέει εκείνη. «Περιμένετε... δίδυμα». Στο μεταξύ ο Δαμιανός ξαφνικά πέφτει λιπόθυμος και οι άλλοι βρίσκουν ευκαιρία να δουν τι του έφερε ο κούριερ. Ανακαλύπτουν ότι είναι μια επιταγή που έχει ως παραλήπτη την Κέντρα Θεοχάρους.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Μάρκος υποψιάζεται ότι η Κέντρα θα κυνηγήσει τη Ρενάτα. Ενώ, στην Σόφο ήδη σκάβεται ο λάκκος Ρενάτας και Αχιλλέα.

Έλα στη θέση μου ALPHA

Ο Φώτης ετοιμάζεται να χωρίσει την Κέντρα

Η Θάλεια αναλαμβάνει να κατασκοπεύσει τον Δαμιανό για να μάθει τι τον συνδέει με τη Φαίη και την Κέντρα. Ο Βλάσης με την Ισμήνη καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια. «Πρέπει να πάρουμε τον Δαμιανό με το μέρος μας», συμφωνούν και προχωρούν στη δράση.

Παράλληλα η Σύλβια και ο Ζούβας διαδίδουν τα νέα πως περιμένουν δίδυμα, ενώ μια επίσκεψη της Βάνας στην αποθήκη περιπλέκει την κατάσταση μεταξύ Φώτη και Μανωλιού. Ο Μάρκος πάλι προσεγγίζει τη Ρενάτα, η οποία ανησυχεί ότι η Κέντρα έχει καταλάβει πως ο Αχιλλέας πλαστογράφησε την υπογραφή της. Και ενώ ο Φώτης ετοιμάζεται να ανακοινώσει στην Κέντρα πως θέλει να χωρίσουν, λαμβάνει νέα από τον Βλάση που μπορεί να ανατρέψουν την κατάσταση.

Η έπαυλη παρακολουθείται

Ο Φώτης αποφασίζει να μείνει με την Κέντρα για να βοηθήσει τον Βλάση να βρει τα λεφτά του. Ομως πρέπει να καταφέρει να την κάνει να τον εμπιστευτεί. Η Θάλεια προσπαθεί κι εκείνη να πλησιάσει την Ισμήνη και να μάθει τα πραγματικά της αισθήματα για τον Βλάση, την ώρα που ο Δαμιανός φαίνεται να μην είναι και τόσο εύκολος «στόχος» τελικά. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Μάρκος βρίσκει την Κέντρα. «Εχω ένα σχέδιο που ενοχοποιεί τον Αχιλλέα για πλαστογραφία και μεταφορά παράνομων ειδών. Θα με βοηθήσεις;», είναι τα λόγια του. Και μέσα σε όλα αυτά κάποιος παρακολουθεί την έπαυλη και νέοι μπελάδες θα έρθουν στο προσκήνιο.

Φώτης και Ζούβας δέχονται επίθεση από... βέλη

Έλα στη θέση μου εξελίξεις σειράς

Ο Δαμιανός ψάχνει πληροφορίες για τη Σλοβενία και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να μεταφέρει στη Φαίη τα λεφτά του Βλάση. Η Κέντρα με τη σειρά της δρομολογεί το διαζύγιο της Βάνας και του Φώτη χωρίς να τους ενημερώσει, ενώ ο Μάρκος έχει βάλει κάμερα στο γραφείο της Ρενάτας και την παρακολουθεί, την ώρα που οι Κένγκε παρακολουθούν την έπαυλη. Ο Φώτης και ο Ζούβας θα πέσουν αναίσθητοι από τα βέλη τους, ενώ η Ρενάτα ανακαλύπτει τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Βλάση.

Η Βάνα πέφτει θύμα απαγωγής

Η Ρενάτα δεν έχει την αντίδραση που θα ήθελε η Ισμήνη, όταν μαθαίνει για τη σχέση της με τον Βλάση κι αυτό τη βάζει σε σκέψεις. Στο μεταξύ η Βάνα ανακοινώνει στον Φώτη: «Θα πάω και θα υπογράψω το διαζύγιο». Μετά από την αντίδρασή του αποφασίζει να κάνει ένα πάρτι στη Σόφο για να τον πικάρει.

Ο Δαμιανός με τη σειρά του ετοιμάζεται να πάει στο Μαριμπόρ για να παραδώσει τα χρήματα στη Φαίη κι όταν το μαθαίνει ο Βλάσης μέσω της Θάλειας, ψάχνει να βρει τρόπους να τον εμποδίσει. Παράλληλα η Κέντρα είναι έτοιμη να πλήξει κι άλλο τα σχέδια της Ρενάτας και του Αχιλλέα και ο Μάρκος προσπαθεί ακόμη να καταλάβει αν αυτό θα κάνει κακό στη Ρενάτα. Και δεν φτάνουν αυτά.

Η Βάνα πέφτει θύμα των Κένγκε που νομίζουν ότι είναι η Σύλβια, η αδελφή του Δαμιανού, ο οποίος λίγο αργότερα μαθαίνει για την απαγωγή.