MasterChef 5 - trailer 25/5: Μαρίνα, Μαργαρίτα, Διονύσης και Αλέξανδρος μονομαχούν για μια θέση στον τελικό

Ποιος θα καταφέρει να κάνει "σκόνη" τους υπόλοιπους 3;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - trailer 25/5: Μαρίνα, Μαργαρίτα, Διονύσης και Αλέξανδρος μονομαχούν για μια θέση στον τελικό

Χαμός θα επικρατήσει στο σημερινό 25/5 επεισόδιο του MasterChef 5, καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από το μεγάλο τελικό. Μαργαρίτα, Μαρίνα, Αλέξανδρος και Διονύσης είναι οι παίκτες που κατάφεραν να "εξοντώσουν" όλους τους συμπαίκτες τους.

Τον πρώτο λόγο θα έχει η Μαργαρίτα η οποία θα ορίσει τα δυο ζευγάρια, αφού η μονομαχία θα γίνει ένας εναντίον ενός. Θα τα φτιάξει έτσι ώστε να βοηθήσει τον εαυτό της να κερδίσει μια θέση στον τελικό;

Η αγωνία είναι μεγάλη, ενώ θα δούμε παίκτες να έχουν και άσους στο μανίκι τους. Ποιοι θα είναι νικητές και ποιοι οι χαμένοι; Ποιος θα καταφέρει να διεκδικήσει μια θέση στην επόμενη και τελική φάση;

Εμείς ωστόσο ήδη γνωρίζουμε ποιοι παίκτες πάνε στον τελικό, αλλά και ποιος φημολογείται πως είναι ο νικητής του φετινού κύκλου.

Το trailer του 25/5 MasterChef

Τότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

Σε τροχιά τελικού έχει μπει και το MasterChef 5 μιας και σε λίγο καιρό πρόκειται να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής που έχει αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά και από την αποχώρηση του Ιωάννη, στο παιχνίδι έχουν παραμένει 5 παίκτες και είναι όλοι βέβαιοι πως μπορούν να εξασφαλίσουν μία θέση στον τελικό και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

MasterChef 5 τελικός

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδα Real, οι άνθρωποι της παραγωγής θέλουν να προλάβουν την έναρξη του Euro, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, κυρίως του ανδρικού.

Γι΄αυτό το λόγο έχει αποφασιστεί να προβληθεί ο τελικός του μαγειρικού ριάλιτι στις 9 Ιουνίου, δύο μέρες δηλαδή πριν κάνει την έναρξή του το Euro.