Η Φαμίλια (27/5): Η άφιξη του Ορέστη θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φαμίλια (27/5): Η άφιξη του Ορέστη θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Φαμίλια μιας και ο Ορέστης θα επισκεφθεί το σπίτι της οικογένειας Αρμαούση και θα φέρει τα πάνω κάτω για όλους.

Αυτά θα δούμε σήμερα στη σειρά Φαμίλια

Ο Ορέστης, ξάδελφος της Μαίρης και γνωστός οικολόγος και ακτιβιστής, με δράση σε κάθε γωνιά του πλανήτη, έρχεται στην Ελλάδα και φιλοξενείται από τη Μαίρη και τον Γιάννη, αφού δεν τα πάει καλά με τους επιχειρηματίες γονείς του, τους οποίους έχει καταγγείλει για συμβολή στην καταστροφή του περιβάλλοντος.

Κι ενώ αρχικά στο σπίτι τα πράγματα κυλούν ομαλά, ο Ορέστης αναλαμβάνει να «στρώσει» όλη τη φαμίλια και να την μυήσει σε οικολογικές συνήθειες και ακτιβιστικές δράσεις. Η κατάσταση θα ζορίσει αρκετά, τόσο που όλοι θα προσπαθήσουν ώστε να τα βρει ο Ορέστης με τους δικούς του! Θα τα καταφέρουν ή πριν απ’ αυτό θα καταφέρει ο Ορέστης να τους κάνει πιο ευαισθητοποιημένους και τελικά καλύτερους ανθρώπους;

Στον ρόλο του Ορέστη ο Πάνος ΝάτσηςΣτον ρόλο της Άλκηστης (μητέρα του Ορέστη) η Ντίνα Αβαγιανού H σειρά βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).

«Αυλαία» για τη σειρά Φαμίλια

Η σειρά Φαμίλια ήταν μία από τις πολλά υποσχόμενες προσπάθειες του φετινού προγράμματος του ΑΝΤ1, ωστόσο σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος του αφού δεν υπολογίζεται για το νέο πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου.

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες της για την κοινή προσπάθεια που έκαναν φέτος και να αποχαιρετήσει έτσι με τον δικό της τρόπο τη σειρά.

«Αντίο αγαπημένη «Φαμίλια»…! Περάσαμε τα δύσκολα και τα καλά μαζί! Ευχαριστώ Πυγμαλίωνα, Μιχάλη, Ελεάνα, Υρώ, Νεφέλη, Μαρίτα, Βασίλη, Ιωάννα, Κωνσταντίνε, Αγάθη, Ελένη ,Βικτώρια, Πάνο, Αντώνη, Γιάννη, Θάνο, Παύλο, Χρύσα, Δάφνη, Νίκο, Δημήτρη, Πηνελόπη, Διαμαντή, Αγγελική, Θεόφιλε, Μπάμπη, Τίμο… Υπέροχο το ταξίδι μας! Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.