The 2night Show: Η Έλενα Παπαρίζου καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: Η Έλενα Παπαρίζου καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η μοναδική Έλενα Παπαρίζου έρχεται στο «The 2Night Show» μετά την τιμητική της παρουσία στον πρόσφατο διαγωνισμό της Eurovision. Τι έχει να πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα αρνητικά σχόλια και όσους της έκαναν body shaming; Έπεσε μέσα στα προγνωστικά του διαγωνισμού αυτή τη χρονιά;

Η Έλενα θυμάται με τον Γρηγόρη τη συμμετοχή της στα προκριματικά με τη Σουηδία και συγκινείται, βλέποντας μετά από χρόνια την εμφάνισή της. Η όμορφη Έλενα αναφέρεται στο γεγονός που ήταν σταθμός στη ζωή της και που την έκανε να αναθεωρήσει τα πράγματα. Επίσης, μιλάει για την ευτυχία που βιώνει αυτή την περίοδο, για τις αλλαγές που έχει κάνει στην καθημερινότητά της, για τον σύζυγό της, για τη νίκη της στο φετινό «The Voice», αλλά και για το καινούργιο της CD που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Τέλος, μαζί με τους «Prestige the Band» ερμηνεύει στο στούντιο της εκπομπής την τελευταία επιτυχία της, «Για ποια αγάπη».

Πέρα από την Έλενα Παπαρίζου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Χρήστο Μήτσιο

Ακόμα, ο πατέρας Χρήστος Μήτσιος, ευρύτερα γνωστός και ως «Παπά - ΠΑΟΚ» έρχεται, για ακόμη μια φορά, στο «The 2Night Show», σε μια πολύ ανθρώπινη συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μοιράζεται μαζί του τη χαρά που νιώθει όταν τον πλησιάζουν οι άνθρωποι για να τους ευλογήσει, ενώ αποκαλύπτει πως έχει κάνει μαζικές εξομολογήσεις φανατικών ΠΑΟΚΤζήδων. Τέλος, μιλάει για τον ρόλο της εκκλησίας και των κληρικών, αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύει η ανθρωπότητα, και με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, γλυκαίνει τις ψυχές μας.

«Ζούμε σε μια εποχή της ψεύτικης εικόνας»

Χαμός έχει γίνει με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Έλενα Παπαρίζου μετά την εμφάνιση της στην Eurovision, με πολλές γυναίκες να βγαίνουν ανοιχτά και να την υπερασπίζονται.

Ολοένα και αυξάνεται στις μέρες μας το body shaming, ένα φαινόμενο που ωστόσο γίνονται πολλές προσπάθειες και δράσεις να περιοριστεί, επιχημένες αλλά και αποτυχείς.

Μετά το κύμα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε για το σώμα της η Έλενα Παπαρίζου, η Ελεονώρα Μελέτη πήρε θέση και κατέκρινε κάθε είδους μπούλινγκ.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε γράφοντας ένα ποίημα, που λίγο αργότερα το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

«Πολλή κουβέντα γίνεται αυτές τις μέρες για κιλά, σχόλια κλπ κλπ. Κι εμπνεύστηκα ένα ποιηματάκι, σας το αφιερώνω…

Μπαντάνα κ γυαλιά, μαγιό κ αλμύρα, κοίτα που φτάνει καλοκαίρι, τι θα μας φέρει η μοίρα;Προσμένω με χαρά, να αμοληθώ στις νήσους κι ας δεχτώ για τα κιλά, και σχόλια φουλ μίσους.

Ζούμε σε μια εποχή της ψεύτικης εικόνας, που εκθειάζεται μονάχα το σώμα μιας γοργόνας.

Ποσό ρηχό και ποταπό αυτό που μας συμβαίνει, λες κι είμαστε οχτροί χωρίς τίποτα να μας δένει.

Αφήστε βρε τα μίζερα, τα λόγια τα χυδαία, και δείτε στο καθένα μας τα όσα έχει ωραία.

Μονάχα έτσι θα γενεί ο κόσμος πιο ωραίος. Κι ο τρόπος επαφής ακόμα πιο πηγαίος.

Κι εδώ εγώ σας Χαιρετώ σας στέλνω και φιλάκια, Ειρήνη υμίν θα εύχομαι σε όλα τα παιδάκια».