MasterChef 5: Πελάγωσε στη μέση της δοκιμασίας η Μαρίνα

Σταμάτησε να μαγειρεύει για να ηρεμήσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Πελάγωσε στη μέση της δοκιμασίας η Μαρίνα

Μία άκρως απαιτητική δοκιμασία περίμενε τη Μαρίνα και τον Διονύση οι οποίοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν μία θέση δίπλα στη Μαργαρίτα στον μεγάλο τελικό του MasterChef 5.

H Μαρίνα, λίγο μετά το ξέσπασμα που είχε για τους συμπαίκτες της που μίλαγαν για εκείνη με άσχημα λόγια, έχασε τη ροή της στη συνταγή. Οι πολλές παρασκευές την μπέρδεψαν και την έκαναν να πελαγώσει ενώ σε κάποιο σημείο της έκοψε μία σάλτσα, γεγονός που την αποσυγκέντρωσε εντελώς.

Σε εκείνο το σημείο αποφάσισε να σταματήσει να μαγειρεύει για να πάρει μία ανάσα και να οργανωθεί ξανά. Αμέσως μετά συνέχισε και τελείωσε την προσπάθειά της.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Μαρίνα στο MasterChef 5

«Δεν είχα καταλάβει ότι η Μαρίνα δίνει τόση βάση στο κουτσομπολιό»

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Αλέξανδρος Συνοδινός αποχώρησε από το MasterChef, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό και έτσι σήμερα, βρέθηκε καλεσμένος στην παρέας της Φωλιάς των Κου Κου.

Ο επίδοξος σεφ αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία που απέκτησε από το ριάλιτι μαγειρικής, όσο και στους συμπαίκτες του και ειδικότερα στη Μαρίνα Ντεμολλάι.

«Το πιο καθοριστικό πράγμα ήταν σε σχέση με ένα από τα παιδιά που είχα έρθει κοντά στο 1ο κομμάτι του παιχνιδιού. Βγαίνοντας έξω είδα ένα άλλο πρόσωπο της Μαρίνας. Δεν μου είχε δείξει, δεν είχα καταλάβει ότι ασχολείται τόσο και δίνει βάση στο κουτσομπολιό, κακοπροαίρετο ή καλοπροαίρετο.

Μέσα στο σπίτι κάναμε παρέα, δεν σχολιάζαμε κανέναν. Πολύ περίεργο. Πειράχτηκα με τον εαυτό μου γιατί δεν το κατάλαβα, δεν το είδα και πέρασε ο καιρός και το είδα σαν τρίτος. Μαθήματα είναι αυτά. Δεν επηρεάστηκα εγώ σε κάτι. Δεν σχολιάζαμε κάτι πέρα από τις επιδόσεις μας. Δεν ήταν κλίκα, κάναμε παρέα. Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν έτσι η Μαρίνα».