MasterChef 5 - Διονύσης: «Και ο Τζιοβάνι ήταν σίγουρος πως θα πάει τελικό και τώρα είναι σπίτι του»

Το σχόλιο αυτό δε θα περάσει απαρατήρητο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Διονύσης: «Και ο Τζιοβάνι ήταν σίγουρος πως θα πάει τελικό και τώρα είναι σπίτι του»

Με μεγάλη ένταση πραγματοποιήθηκε η σημερινή δοκιμασία ανάμεσα στη Μαρίνα και τον Διονύση, με τον τελευταίο να πιάνεται από μία ατάκα που είπε η Μαρίνα για τον τελικό και να σχολιάζει μέχρι και τη συμμετοχή του Τζιοβάνι στο MasterChef 5.

Συγκεκριμένα η Μαρίνα εξήγησε πως η σημερινή δοκιμασία ήταν μία καλή προπόνηση τελικού. Στο σημείο αυτό ο Διονύσης τη ρώτησε αν θα πάει τελικό και οι δυο τους αντάλλαξαν μερικές σπόντες. Αργότερα, μιλώντας στην κάμερα, ο Διονύσης είπε πως η Μαρίνα θα πρέπει να κρατάει μικρό καλάθι μέχρι να βεβαιωθεί πως θα βρίσκεται στον τελικό.

Τα σχόλια του Διονύση για τον Τζιοβάνι στο MasterChef 5

«Σίγουρος ένιωθε και ο Τζιοβάνι για να πάει τελικό και είναι σπίτι του. Οπότε καλό θα ήταν η Μαρίνα να μην λέει πολλά, να κάνει τη δουλειά της και αν τη βγάλει ο δρόμος για τον τελικό, ας πάει», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης.

Όλη η αλήθεια για την σχέση Διονύση - Ανούς

Το πρωί της Πέμπτης, ο πρώην παίκτης του Masterchef 5, Σερόπ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την Ευάννα Ζουμπούρογλου αναφορικά με το παιχνίδι.

Ο επίδοξος σεφ σχολίασε τόσο όλα όσα έχουμε δει να διαδραματίζονται μέσα στο ριάλιτι ενώ την ίδια στιγμή προχώρησε και σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για την σχέση της Ανούς και του Διονύση, μιας και οι δύο έχουν αποκαλύψει τα αμοιβαία συναισθήματα.

«Αγαπάω πολύ τη Μαργαρίτα και τον Διονύση. Ο Διονύσης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ο Διονύσης μπορεί να είναι λίγο περίεργος αλλά δεν κάνει τίποτα από κακία. Πηγαίνει μετά στο σπίτι και σκέφτεται: “Γιατί το έκανε αυτό;”. Όταν θα βγει έξω ο Διόνυσης πιστεύω θα τα βρει με τον Ιωάννη. Θα βγουν έξω και θα πιούν. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο.

Για έρωτα και σχέση ανάμεσα στην Ανούς και τον Διονύση δεν ξέρω από τη στιγμή που ο Διονύσης είναι ακόμα μέσα. Αν είναι μαζί τους παντρεύω κιόλας. Δεν νομίζω ότι είναι μαζί. Νομίζω είναι πολύ φίλοι. Μακάρι τα παιδιά στο μέλλον να τους πάει».