Φάρμα - Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Στενεύει ο κλοιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα - Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Συνεχείς αποχωρήσεις πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της Φάρμας, μιας και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και λίαν συντόμως πρόκειται να δούμε κι τον μεγάλο νικητή.

Μετά την αποχώρηση της Φένιας Τσικιτίδου που είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής, ακόμα ένας παίκτης θα επιστρέψει απόψε το βράδυ σπίτι του.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από την Φάρμα

Σύμφωνα με το spoiler που έδωσε η Νάνσυ Νικολαϊδου μέσα από την εκπομπή Αννίτα Κοίτα, οι δύο μονομάχοι που θα παλέψουν για την παραμονή τους είναι ο Κώστας Γκρέκας κι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, με τον δεύτερο τελικό να χάνει και να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Φάρμα - Spoiler αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

«Με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

Η Βασίλης Μαντζουράνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό όπου μίλησε για την αποχώρηση του από την Φάρμα, αλλά και τα όσα σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στο ριάλιτι.

«Η Φάρμα έχει κανόνες που είναι δίκαιοι. Αν είσαι καλός στα αγωνίσματα δεν πρόκειται να φύγεις. Ότι μπορεί να ήθελε ο Μιχάλης να φύγω μπορεί να ισχύει αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι στημένο. Δεν ευθύνεται κάποιος για το ότι φεύγεις», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια είπε για τον Ιατρόπουλο: «Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, όμως την τελευταία εβδομάδα είδα συμπεριφορές από εκείνον που δεν είχα συνηθίσει. Άλλα έλεγε σε εμένα ή στον Βασίλη κι άλλα έκανε μπροστά στις κάμερες. Είχες τους λόγους του, αλλά τη λύσαμε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Ο Μιχάλης έχει τον δικό του τρόπο να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Όταν έπρεπε να αποφασίσει τον πρώτο μονομάχο, κάτι που είναι δύσκολο, άρχισε να μιλάει με όλους. Αυτό δημιούργησε αναστάτωση και το παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος. Πάνω στις δουλειές, στο κομμάτι της αρχηγίας ήταν τέλειος, όμως στην απόφαση ήταν τελείως λάθος».

Όσον αφορά την σχέση Ιατρόπουλου - Τζώρτζογλου: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρεις αν αγαπιούνται ή μισιούνται. Δεν έχω καμία άποψη». Ενώ, οικειοθελώς αποχώρησε η Παναγιώταρου γιατί δεν άντεξε όλα.