Φάρμα - highlights 29/5: Η έκπληξη στον Τανιμανίδη, ο τσακωμός και η αποχώρηση του Ιατρόπουλου

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - highlights 29/5: Η έκπληξη στον Τανιμανίδη, ο τσακωμός και η αποχώρηση του Ιατρόπουλου

Στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας, παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου για δεύτερη φορά, ενώ λίγο πιο πριν Ντούπης και Κυριακή τσακώθηκαν άσχημα.

Αναλυτικά τα 29/5 highlights της Φάρμας

Η έκπληξη των παικτών στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλια του

Με την πολύ γλυκιά έκπληξη των παικτών στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλια του ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής πήγε στο σπίτι των παικτών προκειμένου να τους διαβάσει το γράμμα που άφησε η Φένια, λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μόλις όμως μπήκε στο σπίτι, οι παίκτες τον περίμεναν στην πόρτα κρατώντας στα χέρια τους την όμορφη τούρτα που έφτιαξαν μόνοι τους.

Φυσικά, ο Σάκης εξεπλάγην ευχάριστα και συγκινήθηκε πολύ από την τρυφερή αυτή κίνηση των παικτών.

Αρχηγός της εβδομάδας ο Βασίλης

Για την αρχηγεία αυτής της εβδομάδας πάλεψαν δύο από τους εναπομείναντες παίκτες στην Φάρμα και για ακόμη μια φορά η μονομαχία αυτή είναι αντρική υπόθεση.

Η Φένια, πριν αποχώρησει από το παιχνίδι, επέλεξε ως πρώτο υποψήφιο για αρχηγό τον Βασίλη ενώ αμέσως μετά οι παίκτες με ανοιχτή ψηφοφορία διάλεξαν τον Ντούπη.

Οι δυο φίλοι λίγο αργότερα πήγαν στον αχυρώνα προκειμένου ένας από αυτούς να κερδίσει τόσο την αρχηγεία όσο και την ασυλία, η οποία είναι απαραίτητη, μιας και ο κλοιός έχει στενέψει και σε λίγο καιρό το παιχνίδι ολοκληρώνεται.

Τελικά, ο παίκτης που σημείωσε τις περισσότερες νίκης στην μονομαχία ήταν ο Βασίλης!

Άγριος τσακωμός μεταξύ Ντούπη - Κυριακής: «Είσαι αναίσθητη και γελοία»

Έναν άσχημο τσακωμό είδαμε για ακόμη μια φορά στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας μεταξύ της Κυριακής και του Ντούπη, με τον δεύτερο να προχωρά σε άσχημους χαρακτηρισμούς.

Μετά την απόφαση του Κώστα Γκρέκα να δώσει ως δεύτερο μονομάχο τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, το ζευγαράκι πήγε στο δωμάτιο προκειμένου ναψ συζητήσει όλα αυτά που έγιναν στην Φάρμα.

Πάνω στην κουβέντα όμως, τα αίματα άναψαν και οι τόνοι υψώθηκαν καθώς η Κυριακή τον κατηγόρησε πως δεν σκεφτέται καθόλου στρατηγικά και πως με τις επιλογές του μπορεί να αποχωρήσει η Κυριακή.

Ώσπου το πράγμα χόντρυνε, μόλις ο Ντούπης την χαρακτήρισε γελοία και αναίσθητη, με την ίδια να δείχνει φανερά τον εκνευρισμό της και να λέει χαρακτηριστικά πως νιώθει πολύ απογοητευμένη.

Αποχώρησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας, στο οποίο τα είδαμε κυριολεκτικά όλα, μιας και σε λίγο καιρό θα αναδειχθεί κι ο μεγάλος τελικός.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος αγωνίστηκε με τον Ντούπη για την αρχηγεία και κατάφερε να τον νικήσει, με τον ίδιο να ορίζεται ο νέος αρχηγός.

Με την σειρά του όρισε ως πρώτο μονομάχο κι υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κώστα Γκρέκα, μια επιλογή που τους ξάφνιασε όλους, μιας και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες.

Έπειτα, εκείνος διάλεξε τον παίκτη που θα μονομαχούσε, με τον ίδιο εν τέλει να διαλέγει τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Οι δύο παίκτες είχαν να περάσουν 5 αγωνίσματα, αρκετά απαιτητικά και κουραστικά.

Τελικά, ο παίκτης που κέρδισε και εξασφάλισε για τώρα την παραμονή του στην Φάρμα είναι ο Κώστας Γκρέκας, με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να αποχωρεί οριστικά αυτή τη φορά από την Φάρμα.