YFSF: Όσα θα δούμε στον μεγάλο τελικό απόψε 30/5

Έφτασε το φινάλε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
YFSF: Όσα θα δούμε στον μεγάλο τελικό απόψε 30/5

Απόψε, Κυριακή 30 Μαΐου στις 21:00 έρχεται ο All Star Τελικός του «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Ποια βραβεία θα απονεμηθούν στους παίκτες; Σε ποιον/α θα μεταμορφωθεί η Μαρία Μπεκατώρου; Τι ετοιμάζουν Κωστής Μαραβέγιας και Κατερίνα Παπουτσάκη επί σκηνής;

Θανάσης Αλευράς, Ίαν Στρατής, Ησαΐας Ματιάμπα και Τάνια Μπρεάζο θα διαγωνιστούν για τελευταία φορά δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Κρατερός Κατσούλης,, Λευτέρης Ελευθερίου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα και Κατερίνα Στικούδη θα μας χαρίσουν απολαυστικά ντουέτα, αλλά και… λίγη από τη λάμψη τους!

Καθίστε αναπαυτικά γιατί την Κυριακή 30 Μαΐου στις 21:00 ο μεγάλος τελικός του «Your Face Sounds Familiar» ξεκινά και είναι… All Star!

YFSF ALL STAR ANT1 ημιτελικός

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του YFSF

Χαμός έγινε στην σκηνή του YFSF στο επεισόδιο της προηγούμενης Κυριακής. Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί απόψε 30/5 οι Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής και Λευτέρης Ελευθερίου κατάφεραν να διασκεδάσουν το τηλεοπτικό κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή. Όμως όπως κάθε φορά ένας ήταν ο νικητής.

Στον τελικό πέρασαν οι: Θανάσης Αλευράς, Ίαν Στρατής, Τάνια Μπρεάζου και Ησαΐας Ματιάμπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr που τις διαβάζετε αποκλειστικά και μόνο στο Vanda's blog φέτος η νίκη θα δοθεί σε γυναίκα και συγκεκριμένα στην Τάνια Μπρεάζου που κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό λίγο περισσότερο από τους υπολοίπους.

Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και την σχέση που... δεν έχει με τον πατέρα της αφού όπως είπε η ίδια έχει να τον δει τουλάχιστον 5 χρόνια.