MasterChef 5: Άσχημα ψυχολογικά η Μαρίνα - «Δεν ήθελα να είμαι ο κακός της υπόθεσης»

Ξέσπασε για όσα έγιναν με τους συμπαίκτες της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Άσχημα ψυχολογικά η Μαρίνα - «Δεν ήθελα να είμαι ο κακός της υπόθεσης»

Ένα ξέσπασμα είχε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του MasterChef 5 η Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία πιάστηκε από μία ερώτηση που της έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το αν θα άλλαζε κάτι στην πορεία της και μίλησε για τον ρόλο της «κακιάς» που πήρε.

Η ίδια, αφού αρπάχτηκε με τον Διονύση, εξήγησε πως πολλές φορές δεν ήταν η πρόθεσή της να φανεί κακιά ενώ εξήγησε πως θα ήθελε να πιάσει τους ανθρώπους που μίλησαν για εκείνη και να τους ρωτήσει τι τους έχει κάνει.

Το ξέσπασμα της Μαρίνας στο MasterChef 5

«Δε θα άλλαζα κάτι γιατί δε θα μάθαινα από τα λάθη μου. Δε θα μάθαινα ούτε για συμπεριφορές ανθρώπων, ούτε για ανθρώπους που βγήκες μπροστά και τελικά σε πρόδωσαν, ούτε για ανθρώπους που έλεγες "τι καλός που είναι" και από πίσω ήταν... μάλαμα. Έπαθα και έμαθα και έφτασα σε αυτό το σημείο.

Δεν ήταν πρόθεσή μου να είμαι ο κακός της υπόθεσης και μπορώ να πω ότι υπήρχαν στιγμές μέσα στο σπίτι που με ενοχλούσε που ήμουν ο κακός χωρίς να έχω κάνει κάτι. Τους ανθρώπους αυτούς θα τους βρω έξω και θα μιλήσουμε έξω», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα.

Ο Ιωάννης αποχώρησε και "άδειασε" Διονύση και Μαρίνα

«Ο Διονύσης είναι ο Διονύσης που όλοι ξέρουμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, είναι εκδηλωτικός είτε αυτό είναι καλό, είτε κακό, εγώ αυτό θέλω να του πω, ας αφήσει όλα τα άλλα στην άκρη, όλοι έχουμε δει τι γίνεται με τον Διονύση και τη Μαρίνα αλλά και με μένα και τη Μαρίνα. Ο Διονύσης άπαξ και τον πειράξεις και του κάνεις κάτι και δεν του πεις συγνώμη, αυτός είναι. Μπορεί να έχουν συμβεί πράγματα που δεν έχω δει επειδή έχω φύγει. Είναι κουραστικό αυτό που κάνει, οτιδήποτε και να έχει κάνει η Μαρίνα, την κάνει και ήρωα», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

«Γενικά στη ζωή μου δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάω κακία, έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το κους κους. Η Μαρίνα είναι πανέξυπνη, άφησε στην άκρη τις ίντριγκες και είπε να πάει μπροστά. Εγώ όταν είδα κάποια πράγματα που είπε για μένα και άλλα παιδιά, την έπιασα και της είπα όταν έχει κάτι να πει, να το λέει μπροστά μου».

Ωστόσο, ποιος πρώην παίκτης θα γυρίσει ερωτική μαγειρική εκπομπή.