Έξαψη 1/6: Η αίτηση της νεκροψίας φέρνει μεγάλη αναταραχή στην οικογένεια

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έξαψη 1/6: Η αίτηση της νεκροψίας φέρνει μεγάλη αναταραχή στην οικογένεια

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Έξαψη, με την αίτηση της νεκροψίας φέρνει μεγάλη αναταραχή στην οικογένεια.

Αυτά θα δούμε απόψε, 1 Ιουνίου, στην Έξαψη

Η Εβίτα δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις που τρέχουν. Η Μαρίνα έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ορφέα, ο οποίος υποπτεύεται ότι είναι εκείνη που κρύβει το Μηνά.

Η απώλεια μνήμης της Βίκυς έχει αρχίσει να τη φτάνει στα όριά της. Ο Γιάννος συνεχίζει να αυτοτιμωρείται. Μοιάζει να παραιτείται από τη ζωή.

Η εμφάνιση της Χαράς Δελή, ξυπνά στον Αλέξανδρο μνήμες από το παρελθόν. Ήρθε η ώρα να μιλήσει ανοιχτά στην Κλαίρη. Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Έξαψης!

Έξαψη 1/6

Τι θα δούμε αύριο, 2 Ιουνίου

Η Μαρίνα καταφέρνει να γλιτώσει για άλλη μια φορά το Μηνά, από την έφοδο της αστυνομίας. Το πένθος κοντεύει να τρελάνει την Εβίτα. Η επιστροφή της Χαράς, ζορίζει πολύ τον Αλέξανδρο. Κάθε τους συνάντηση, του θυμίζει όλα όσα προσπαθεί, μια ζωή, να ξεχάσει. Μια τρομακτική αλήθεια από το παρελθόν της, φέρνει την Κλαίρη σε πανικό. Ο Γιάννος γράφει ένα γράμμα, σε εκείνη, που νιώθει πως χρωστάει τη ζωή του. Η Βίκυ έρχεται αντιμέτωπη με μια ανάμνηση που σοκάρει τόσο την ίδια, όσο και τη Μαρίνα. Ίσως, όλο αυτό το διάστημα, να κοίταζαν στη λάθος κατεύθυνση.

Η υπόθεση της σειράς Έξαψη

Ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου.

Μία σειρά ερωτικού πάθους, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, τα «φρένα» των ηρώων σπάνε και οδηγούνται σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Πώς ανατρέπονται ζωές συμβιβασμένες στην όμορφη καθημερινότητά τους;

Έξαψη νέο επεισόδιο 19/5

Πώς οι άνθρωποι μπορούν να οδηγηθούν σε πράξεις που μέχρι και πριν λίγο δεν τις είχαν φανταστεί;

Πού μπορείς να φτάσεις για τον έρωτα;

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Κάππας, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου

Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου

Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένια Ψυλλιά κ.α