Masterchef 5 trailer 1/6: Εντάσεις στην πρώτη φάση του τελικού - «Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από την ζώνη»

Ενοχλημένη η Μαργαρίτα - «Ο άνθρωπος δεν αλλάζει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 trailer 1/6: Εντάσεις στην πρώτη φάση του τελικού - «Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από την ζώνη»

Η πρώτη φάση του τελικού ξεκινάει απόψε το βράδυ, με την Μαργαρίτα και τον Διονύση να είναι οι δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν την νίκη του Masterchef 5.

Η Μαρίνα αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας από το Masterchef, καθώς κλήθηκε να περάσει από δύο απαιτητικές μαγειρικές δοκιμασίες, από τις οποίες όμως ηττήθηκε, μιας και ο Διονύσης είχε καλύτερο αποτέλεσμα στα πιάτα του.

Έτσι λοιπόν, οι δύο επίδοξοι σεφ θα μαγειρέψουν απόψε και μάλιστα με παρέα, μιας και οι προσωπικοί τους βοηθοί πρόκειται να είναι παλιοί παίκτες.

Ωστόσο, ο παίκτης που επιλέξει ο Διονύσης θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις, όπως βλέπουμε χαρακτηριστικά από το trailer, με την Μαργαρίτα και τον Παύλο να ενοχλούνται αρχικά και να κάνουν λόγο για στρατηγική.

Το trailer για το Masterchef 5 για απόψε, 1 Ιουνίου

Η μακροσκελής ανάρτηση της Μαρίνας Ντεμολλάι μετά την ήττα της στον ημιτελικό του MasterChef

Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις απο τον διαγωνισμό εχουν να κανουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγή.

Θα μου επιτρεψετε να πω πρώτα πρώτα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στο άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορουσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στην Μαμα μου και ενα μεγάλο ΣΥΓΓΝΏΜΗ που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα αλλα εσυ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου. Που οταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη .Που δεν έλειψε Άγαπη απο τα μωρά μου . Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τοσο νόημα όταν την λεω για σενα . Εισαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου .
Σε ευχαριστώ πολύ και Σ αγαπώ! Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.

Στον άντρα μου τον Καλύτερο Μπαμπά που όσο και αν το ήθελα, εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω !Που παντα με στηρίζεις!!!και που οσο απουσίαζα φρόντιζες να ειναι ολα οπως τα άφησα !!!Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και την μουρμούρα μου !!!Στήριγμα μου ! Εμεις !!! και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου. Σας ευχαριστώ πολύ Ολους !!!

Μαρίνα Ντεμολλάι ανάρτηση MasterChef