MasterChef 5 - trailer 2/6: "Τραγωδία" για έναν παίκτη πριν τον τελικό

Θα πάρουν "φωτιά" οι κουζίνες, όμως ένας θα κάνει τα περισσότερα λάθη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - trailer 2/6:

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο χθεσινό επεισόδιο, υποδέχτηκαν τη Μαργαρίτα και τον Διονύση, οι οποίοι φόρεσαν τις ποδιές του τελικού, που γράφουν το όνομά τους αλλά και τον τίτλο “Final 2021”.

Στην πρώτη μέρα της διαδικασίας, οι τρεις σεφ δοκίμασαν σε πραγματικό χρόνο τα πιάτα των φιναλίστ, σαν να ήταν σε εστιατόριο, και βαθμολόγησαν τις προσπάθειές τους, αλλά και τον τρόπο που παρουσίασαν τις δημιουργίες τους.

Στην συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν τη βαθμολογία, ενώ γνωστοποίησαν πως οι δύο βοηθοί του παίκτη που θα συγκέντρωνε τη μεγαλύτερη βαθμολογία θα έπαιρναν 5.000 ευρώ ως μία μικρή επιβράβευση της αποψινής αλλά και συνολικής τους προσπάθειας. Δείτε ποιες ήταν οι ομάδες. Τελικά η Μαργαρίτα κέρδισε.

Αυτό είναι το trailer του MasterChef 5

Όπως είδαμε στο trailer του αποψινού 2/6 επεισοδίου, οι δύο φιναλίστ θα μαγειρέψουν σε εξωτερικό χώρο και θα κληθούν να αναδείξουν τοπικές γεύσεις, με τους κριτές να είναι ιδιαίτερα αυστηροί στην κριτική τους, ενώ ένα πιάτο τους απογοητεύει πολύ.

Ο Νίκος Μουτσινάς «μαρτύρησε» κατά λάθος τον νικητή του Masterchef 5

Μια.. «γκάφα» έκανε ο Νίκος Μουτσινάς κατά την διάρκεια της εκπομπής του, καθώς του ξέφυγε κατά λάθος το όνομα του φετινού νικητή του Masterchef.

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής ρίχνει σε λίγο καιρό αυλαία και όπως είναι αναμενόμενο, έχουν ξεκινήσει από τώρα να βγαίνουν τα spoil για το ποιοι παίκτες θα φτάσουν στον τελικό και μάλιστα εμείς σας έχουμε ήδη την τελική τριάδα.

Ο Νίκος Μουτσινάς που παρακολουθεί το ριάλιτι, μέσα από την εκπομπή του κάνει καθημερινά αρκετούς σχολιασμούς, ωστόσο το πήγε αυτή τη φορά λίγο παραπέρα, μιας και αποκάλυψε τον φετινή νικητή, την Μαργαρίτα.

«Του χρόνου θα κάνει εκπομπή με το Γωγουλίνι έχω μάθει. Θα είναι στη μαγειρική. Θα τα λένε οι δυο τους. Να ρωτήσω, κέρδισε; Δεν έχει τελειώσει ακόμα; Δεν ήταν η νικήτρια; Είναι νικήτρια. Έλα, άστα, μια χαρά».

Νίκος Μουτσινάς «Μαρτύρησε» κατά λάθος τον νικητή του Masterchef 5