The 2night show: Ο Γιώργος Λιβάνης θα κλείσει την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα γίνουν αποκαλύψεις στο φινάλε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The 2night show: Ο Γιώργος Λιβάνης θα κλείσει την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε στις 23:30, το «The 2Night Show» ρίχνει αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, με ένα μεγάλο πάρτι, αλλά και με τον μεγάλο τελικό κυπέλου του παιχνιδιού, «Μάντεψε το!». Ο Γιώργος Λιβάνης τραγουδά, ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής με την ορχήστρα του, μεγάλες επιτυχίες και ξεσηκώνει τις «Σφήκες» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Οι καλεσμένοι του The 2night show στον ΑΝΤ1

Η αήττητη Κατερίνα Ζαρίφη, το φαβορί Ντορέττα Παπαδημητρίου, το αουτσάιντερ Ματίνα Νικολάου, ο απρόβλεπτος Νικόλας Ράπτης, ο πολλά υποσχόμενος Νίκος Γιαννουλίδης, ο αδάμαστος Παναγής Τζωρτζάτος, ο ακαταμάχητος Γιώργος Λιβάνης και ο αχτύπητος Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνουν μια επική μάχη, γεμάτη ξεκαρδιστικές ατάκες και αστείρευτο γέλιο, για να κατακτήσουν τη θέση του πρωταθλητή στο πιο απολαυστικό παιχνίδι του «The 2Night Show»!

The 2night show φινάλε Λιβάνης

Ένας νικητής, ένα χρυσό κύπελλο και επτά χαμένοι. Ποιος θα καταφέρει να σηκώσει το… «τιμημένο» και ποιοι θα «πάνε κουβά»;

Μια εντελώς διαφορετική εκπομπή γεμάτη κέφι και καλοκαιρινή διάθεση, μετά την επική εμφάνιση του Μιχάλη Ιατρόπουλου με μπλε μαλλιά.

Τίτλοι τέλους για Μαριαλένα - Λιβάνη

Της αποκαλύψεως στην εκπομπή Ευτυχείτε. Φίλος του Γιώργου Λιβάνη και συγκεκριμένα ο Χρήστος Ζώτος μίλησε στην εκπομπή και όπως ήταν λογικό σχολίασε τα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο με την Μαριαλένα και τον Σάκη αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως ο τραγουδιστής έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή του.

«Ο Σάκης μπήκες στο παιχνίδι και για τη Μαριαλένα και για την εμπειρία», είπε αρχικά ο Χρήστος Ζώτος και αποκάλυψε για τον Γιώργο Λιβάνη: «Το ότι έχει μείνει αμέτοχος σε όλο αυτό υποδηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει όλο αυτό. Είναι cool, δεν έχει ασχοληθεί και όλα καλά», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στη Μαριαλένα. Έχουν ακουστεί όλα αυτά, έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος και η αρνητική διαφήμιση για τον Γιώργο με αυτά που έχουν ακουστεί, δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί. Έχει να ασχοληθεί με τόσες άλλες».

Τέλος, στην ερώτηση «αν έχει προχωρήσει στη ζωή του» απάντησε: «Έχει κάνει κάτι στη ζωή του».