Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Λουκάκη έδωσε spoiler για το μεγάλο φινάλε

Τι αποκάλυψε για την τρίτη σεζόν;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Λουκάκη έδωσε spoiler για το μεγάλο φινάλε

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Δανάη Λουκάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Το χθεσινό επεισόδιο αποθεώθηκε στο Twitter και έτσι σήμερα, η ηθοποιός έδωσε μερικά ακόμα στοιχεία για το φινάλε της σειράς καθώς και για την τρίτη σεζόν.

Οι δηλώσεις της Δανάης Λουκάκη για τις Άγριες Μέλισσες

«Τη Δευτέρα τελειώσαμε τα γυρίσματα. Όχι, δεν θα έχουμε άλλες απώλειες στο σημερινό επεισόδιο. Όποιος σκοτώθηκε χθες το βράδυ, σκοτώθηκε, τέλος! Δεν περίμενα την απήχηση που έχουν οι Άγριες Μέλισσες. Λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού δεν έχω ζήσει το… έξω.

Τα γυρίσματα είναι πολύ απαιτητικά, ένα 10ώρο της μέρας ήμασταν εκεί. Μετά με την καραντίνα δεν το έχω ζήσει. Δεν έχω αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας αυτής. Δεν το περίμενα. Ξεκίνησα διαβάζοντας ένα υπέροχο σενάριο και είπα τότε “να το κάνω”. Δεν περίμενα και την τρίτη σεζόν του χρόνου. Θα πάμε έξι μήνες μετά στη Δικτατορία.

Δεν ξέρω πολλά πράγματα, τώρα γράφονται τα επεισόδια. Ξέρουμε ότι κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από το χωριό και θα έχουμε άλλες ελεύσεις. Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα εμφανιστεί απόψε. Συνολικά θα υπάρχει μια προστασία. Οι άρχοντες του χωριού θα κρατήσουν μια ισορροπία με την Χούντα», είπε αρχικά η Δανάη Λουκάκη για το αποψινό επεισόδιο.

«Έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και στο κανόε καγιάκ. Εξακολουθώ να αθλούμαι. Γύρω στα 15 έφαγα μια φλασκιά και είπα ότι “θέλω να γίνω ηθοποιός”. Σπούδασα αγγλική φιλολογία. Πήγα στα 25 στο Θέατρο Τέχνης. Έχω διανύσει μια πορεία με γνώμονα το πως θα κάνω αυτό που αγαπώ. Θεωρώ ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είναι τρομακτική η φθορά όταν δεν κάνεις κάτι που αγαπάς. Είναι σπατάλη ενέργειας», ανέφερε η Δανάη Λουκάκη για τη ζωή της πριν την υποκριτική.

Spoil για την τρίτη σεζόν - Ζευγάρι εξορίζεται στην Λέρο

H αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες έχει ξεκινήσει καθώς την Πέμπτη 3 Ιουνίου ρίχνει αυλαία και εμείς στο Youweekly.gr ήδη γνωρίζουμε ποιο θα είναι το τέλος των πρωταγωνιστών.

Τι θα συμβεί όμως στην τρίτη σεζόν; Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας, κάποιοι ήρωες δεν μπορούν να μείνουν πλέον στο Διαφάνι και θα μετακομίσουν στην Λάρισα. Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα είναι βασικός τόπος πλοκής στην τρίτη σεζόν. Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών.

Ένα άλλο ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες, όμως, θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα. Έχει αριστερά φρονήματα και γι’ αυτό θα πάρει τον δρόμο της εξορίας. Ένας από τους τόπους εξορίας ήταν και η Λέρος, στα Δωδεκάνησα. Η Λέρος, λοιπόν, θα είναι βασικός τόπος πλοκής της σειράς την τρίτη σεζόν κι εκεί οδεύει ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια της σειράς.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, την επόμενη σεζόν οι Άγριες Μέλισσες θα διαδραματίζονται στο Διαφάνι, τη Λάρισα και την Λέρο.