Άγριες Μέλισσες: Το μήνυμα της Κατερίνας Διδασκάλου για το φινάλε της σειράς από την παραλία

Συγκινημένη με την αγάπη του κοινού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Το μήνυμα της Κατερίνας Διδασκάλου για το φινάλε της σειράς από την παραλία

Οι Άγριες Μέλισσες ρίχνουν αυλαία απόψε και έτσι, η Κατερίνα Διδασκάλου με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει το κοινό και να το ευχαριστήσει για την αγάπη που έδειξε στην αγαπημένη σειρά.

Η ηθοποιός απολαμβάνει για λίγες ακόμα μέρες τις διακοπές της μέχρι να επιστρέψει στην Αθήνα καθώς έχει υποχρεώσεις στο θέατρο.

Το μήνυμα της Κατερίνας Διδασκάλου για τις Άγριες Μέλισσες

«Σήμερα κλείνει ο δεύτερος κύκλος των Άγριων Μελισσών. Των Άγριων Μελισσών που γι’ ακόμα μια χρονιά τον κρατήσατε στην κορυφή της καρδιά σας και της τηλεθέασης. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Εγώ θα δω το τελευταίο επεισόδιο σήμερα λίγο πιο… εξοχικά, γεμίζω μπαταρίες για οκτώ με εννιά μέρες, επιστρέφοντας στην Αθήνα για να συνεχίσω τον δέκατο κύκλο του έργου “Η πόρνη από πάνω”», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός από την παραλία, ενώ το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Το spoiler της Δανάης Λουκάκη για το αποψινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών

«Τη Δευτέρα τελειώσαμε τα γυρίσματα. Όχι, δεν θα έχουμε άλλες απώλειες στο σημερινό επεισόδιο. Όποιος σκοτώθηκε χθες το βράδυ, σκοτώθηκε, τέλος! Δεν περίμενα την απήχηση που έχουν οι Άγριες Μέλισσες. Λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού δεν έχω ζήσει το… έξω.

Τα γυρίσματα είναι πολύ απαιτητικά, ένα 10ώρο της μέρας ήμασταν εκεί. Μετά με την καραντίνα δεν το έχω ζήσει. Δεν έχω αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας αυτής. Δεν το περίμενα. Ξεκίνησα διαβάζοντας ένα υπέροχο σενάριο και είπα τότε “να το κάνω”. Δεν περίμενα και την τρίτη σεζόν του χρόνου. Θα πάμε έξι μήνες μετά στη Δικτατορία.

Δεν ξέρω πολλά πράγματα, τώρα γράφονται τα επεισόδια. Ξέρουμε ότι κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από το χωριό και θα έχουμε άλλες ελεύσεις. Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα εμφανιστεί απόψε. Συνολικά θα υπάρχει μια προστασία. Οι άρχοντες του χωριού θα κρατήσουν μια ισορροπία με την Χούντα», είπε αρχικά η Δανάη Λουκάκη για το αποψινό επεισόδιο.

«Έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και στο κανόε καγιάκ. Εξακολουθώ να αθλούμαι. Γύρω στα 15 έφαγα μια φλασκιά και είπα ότι “θέλω να γίνω ηθοποιός”. Σπούδασα αγγλική φιλολογία. Πήγα στα 25 στο Θέατρο Τέχνης. Έχω διανύσει μια πορεία με γνώμονα το πως θα κάνω αυτό που αγαπώ. Θεωρώ ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είναι τρομακτική η φθορά όταν δεν κάνεις κάτι που αγαπάς. Είναι σπατάλη ενέργειας», ανέφερε η Δανάη Λουκάκη για τη ζωή της πριν την υποκριτική.