Φάρμα trailer (4/6): «Ξέρω ότι θέλουν να με φάνε» - Βγαίνουν «μαχαίρια» πριν τη νέα μονομαχία

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα trailer (4/6): «Ξέρω ότι θέλουν να με φάνε» - Βγαίνουν «μαχαίρια» πριν τη νέα μονομαχία

Η Φάρμα επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εντάσεις. Οι παίκτες θα περάσουν από νέες μονομαχίες ενώ τα απρόοπτα δεν θα λείψουν.

Μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου, μεγάλη είναι η απορία για τον παίκτη που έχει αφήσει για αρχηγό της εβδομάδας.

Ο Θανάσης Πάτρας συζητάει το θέμα της στρατηγικής και αναφέρει ότι ο ίδιος δεν μπορεί να παίξει με στρατηγική αφού καταλαβαίνει ότι έχει απέναντι του τρεις πολύ δυνατούς παίκτες. Ο Κώστας Γκρέκας απο την άλλη καταλαβαίνει ότι είναι μόνος του μέσα στη Φάρμα και πρέπει να βάλει τα δυνατά του.

Συνολικά στη Φάρμα μέσα υπάρχουν αυτή την στιγμή 7 αγρότες παίκτες, 3 γυναίκες και 4 άντρες. Απο τους αυτούς τους 7 σήμερα και αύριο θα έχουμε 2 αποχωρήσεις.

Δείτε το αποψινό trailer της Φάρμας (4/6)

"Υπήρξε κι άλλος έρωτας στην Φάρμα εκτός του Ντούπη και της Κυριακής"

Απεχθάνεται τη δημοσιότητα αλλά και τις δημόσιες σχέσεις. Παρόλα αυτά η personal trainer Ειρήνη Κολιδά δεν λέει “όχι” στη συμμετοχή της κατά καιρούς σε διάφορα ριάλιτι. Η πανέμορφη γυμνάστρια φωτογραφίζεται για το YOU και μιλά για τη ζωή της εκτός παιχνιδιών, για τον νέο της έρωτα, για τον 8χρονο γιο της Αλέξανδρο, για σχέσεις της ζωής της και για προβληματισμούς, για συμπαθητικούς και αντιπαθείς συμπαίκτες της στη “Φάρμα” αλλά και για τις αναμνήσεις της από το “Survivor”.

Με ένα τόσο αψεγάδιαστο κορμί είναι δυνατόν να αρνείται τη sexy πλευρά του εαυτού της; Κι όμως, όπως λέει και στη συνέντευξη, απέφευγε όπως “ο διάολος το λιβάνι” να μας χαρίσει τέτοιες εικόνες σαν εκείνες που μας... προσέφεραν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ για το περιοδικό You

Ειρήνη Κολιδά Φάρμα περιοδικό You

Υπάρχει κάποιος συμπαίκτης με τον οποίο δεν ταιριάζατε ως χαρακτήρες και δεν θα κάνατε εκτός παρέα;

Σίγουρα δεν ταίριαζα και σίγουρα δεν θα έκανα παρέα με τον Τάσο Ξιάρχο.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν η πιο δυναμική φιγούρα μέσα στη “Φάρμα”;

Ο Στράτος ήταν -και το λέω καλοπροαίρετα- η πιο γραφική φιγούρα του παιχνιδιού. Είναι ένας έντονος χαρακτήρας -από τη φύση του- που του άρεσε να είναι το επίκεντρο της παρέας και να μονοπωλεί τα βλέμματα, μας κρατούσε ξύπνιους.

Είχες κάποια δυσκολία μέσα στο παιχνίδι που δεν μπόρεσες να ξεπεράσεις;

Και στο “Survivor” και στη “Φάρμα” μού έλειπε το παιδί μου, εάν δεν είχα την έννοια του Αλέξανδρου θα έμενα και στα δύο μέχρι το τέλος.

Υπήρξε έρωτας στη “Φάρμα” που δεν είδαμε;

Έλα ντε, σκάω να μάθω... Γιατί μου είπαν ότι υπήρξε κι άλλος ένας εκτός από του Ντούπι και της Κυριακής.

Περισσότερα στο νέο τευχος You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ