Έλα στη Θέση μου (7/6): Ο Μάρκος ρίχνει ευθύνες στον Αχιλλέα για τη σύλληψη της Ρενάτας

Όλα όσα θα δούμε απόψε στη σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα στη Θέση μου (7/6): Ο Μάρκος ρίχνει ευθύνες στον Αχιλλέα για τη σύλληψη της Ρενάτας

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη Θέση μου (7/6) καθώς πλησιάζουμε προς το μεγάλο φινάλε. Αυτή τη φορά, ο Μάρκος θα προσπαθήσει να ρίξει ευθύνες στον Αχιλλέα για τη σύλληψη της Ρενάτας.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο Έλα στη θέση μου

Η είδηση της σύλληψης της Ρενάτας έχει φέρει αναστάτωση σε όλους κι ο Μάρκος εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να ρίξει ευθύνες στον Αχιλλέα. Ο Ζούβας με τη Σύλβια προσπαθούν να επανορθώσουν για τη γκάφα που έκαναν στον Φώτη με το γράμμα της Βάνας, μέχρι που το μαθαίνουν ο Ατσαλάκης κι ο Ζαχαρίας και προθυμοποιούνται να βοηθήσουν.

Η Σύλβια αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Αχιλλέα που είναι έτοιμος να καταρρεύσει με τα νέα της Ρενάτας, την ίδια στιγμή που η Κέντρα βάζει πιο βαθιά το «μαχαίρι» και δεν υποκύπτει. Ποια η αντίδραση του Λεωνίδα όταν ο Θοδωρής επιμένει να βάλει το όνομα του σ’ ένα ντελικάτο μπουκάλι κρασί; Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν ο Μάρκος του πετάξει στα μούτρα τις κατηγορίες για την κατάληξη της Ρενάτας; Δείτε εδώ τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας.

«Θα έχουμε καλό τέλος στο Έλα στη θέση μου»

Πριν από λίγο καιρό, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο οριστικό τέλος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, η οποία θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, ξεκαθάρισε πως η σειρά θα έχει σίγουρα ωραίο τέλος.

«Νομίζω ότι το «Έλα στη θέση μου» θα πάει και για έκτη χρονιά. Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να πέσει η αυλαία και να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Δεν ξέρω τι έχουν ετοιμάσει οι σεναριογράφοι αλλά φαντάζομαι πως θα έχουμε καλό τέλος», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δεν κάνω και δεν έχω κάνει αισθητικές παρεμβάσεις. Δεν συμφωνώ με αυτά σε ότι αφορά τουλάχιστον εμένα. Θέλω να αφήσει την φύση να κάνει τη δουλειά της», συμπλήρωσε.