Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η Βέλη ανακαλύπτει ότι η μητέρα της έχει σύντροφο

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (7/6)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η Βέλη ανακαλύπτει ότι η μητέρα της έχει σύντροφο

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα μιας και η Βέλη θα πιάσει στα πράσα τη μαμά της με τον σύντροφό της και η αντίδρασή της δε θα είναι η αναμενόμενη.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Η Βέλη ανακαλύπτει ότι η μητέρα της έχει σύντροφο και κοντεύει να τρελαθεί, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να την λογικέψει. Η Ξένια πείθει τον Μπάμπη να συνεργαστεί με την Κόνη που θα του ανανεώσει την σελίδα του στα σόσιαλ, προκειμένου να βοηθήσει την σχολή. Πάνω που ξεκινάει η συνεργασία…

Ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια, δώρο του Σωτήρη, έχει κάνει πολύ χαρούμενο τον Ηλία μα το πρόβλημα ξεκινά όταν συνειδητοποιεί ότι τον χτυπούν απίστευτα. Επιμένει να τα φορά, για να μην κακοκαρδίσει τον φίλο του. Η Καίτη αποφασίζει να τον βοηθήσει με διάφορους τρόπους μήπως και μαλακώσουν τα παπούτσια, αλλά μάταια. Σαν να βάλανε σημάδι τον Μηνά σήμερα τα πουλιά και η Βούλα προσπαθεί να τον πείσει ότι όλο αυτό μεταφράζεται σε τύχη…

Θυμίζουμε πως τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν πρόσφατα ξανά καθώς είχαν διακοπεί λόγω κρούσματος κορωνοϊού που βρέθηκε.

Μαρία Χάνου: Αυτός είναι ο αγαπημένος της χαρακτήρας στην Μουρμούρα

Η Μαρία Χάνου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε για την συμμετοχή της στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», η οποία πρόκειται να συνεχιστεί και για ένατη χρονιά!

Η τηλεοπτική Βέλλη αναφέρθηκε στα 5 χρόνια συνεργασίας με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη στη «Μουρμούρα», καθώς και στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μαρία Χάνου για την Μουρμούρα

«Νομίζω ότι ήταν μια τυχερή συγκυρία. Μπήκα σε μια σειρά που ήταν ήδη επιτυχημένη, αλλά το στοίχημα ήταν να πάει καλά το ζευγάρι. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είμαστε πέντε χρόνια τώρα. Πιστεύω ότι ο καθένας διαλέγει ένα ζευγάρι που του αρέσει και το παρακολουθεί. Η θεματολογία είναι ατελείωτη στις σχέσεις των ζευγαριών.

Για ‘μένα ήταν αχαρτογράφητα νερά όλο αυτό. Δεν είχα συνηθίσει να εργάζομαι μπροστά στην τηλεόραση. Αυτά τα πέντε χρόνια πέρα από την επιτυχία που βιώνουμε με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, όλο αυτό είναι και ένα μάθημα υποκριτικής.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο αγαπημένος της χαρακτήρας στη σειρά εκείνη δήλωσε είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Έχει έρθει ζευγάρι μαζί και μου είπε ότι με αναγνώρισαν και ο άνδρας μου είπε “Πώς είσαι έτσι. Του έχεις βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι;”. Ενώ, η γυναίκα μου έλεγε: “Καλά του κάνεις, συνέχισε έτσι”.

Πάντα μου άρεσε αυτός ο χώρος. Και τα παρασκήνια και το θέαμα. Από μικρή ήμουν σε αυτόν τον χώρο. Είχα μια επαφή και έβλεπα τις δυσκολίες, αλλά το όνειρο σου δίνει μια δύναμη ότι δεν θα σου συμβούν αυτά και δεν θα έχει δυσάρεστες εμπειρίες. Πρακτικά όταν έρχονται οι δυσκολίες φθάνεις στο σημείο να αναρωτηθείς τι κάνεις».