Masterchef 5 - Κουτσόπουλος: «Η Βίκυ Καγιά είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο»

Το παράπονο του κριτή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Κουτσόπουλος: «Η Βίκυ Καγιά είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο»

Μια πολύ απαιτητική δοκιμασία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι δυο φιναλίστ στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef, από το οποίο φυσικά δεν έλειψαν οι ατάκες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ο αγαπημένος σεφ και κριτής, μετά τον αυστηρή παρατήρηση του Σωτήρη Κοντιζά στον Διονύση, μπήκε στην κουζίνα που μαγείρευαν οι δυο επίδοξοι μάγειρες, προκειμένου να δώσει μερικές συμβουλές, κάνοντας παράλληλα όμως και περιμεάν παράπονα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λοιπόν αποκάλυψε ότι ο καλεσμένος σεφ, Fredrik Berselius, πριν γίνει μάγειρας ήταν μοντέλο και με αφορμή αυτό εξέφρασε τη στεναχώρια του για τα λόγια της Βίκυς Καγιά, η οποία του είπε πως δεν κάνει για μοντέλο!

«Είπε για τον Σωτήρη, είπε για τον Πάνο και στο τέλος λέει “ο Λεωνιδάκος δεν κάνει για μοντέλο”», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δίνει 3 εκατομμύρια στους κριτές του MasterChef για να συνεργαστούν

Το STAR θέλει να αποδυναμώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί και έκανε μια απίστευτη πρόταση στους 3 κριτές του MasterChef 5. Ο τούρκος παραγωγός θέλει να τους πάρει στον ΣΚΑΙ με σκοπό να φτιάξει ένα εξίσου μεγάλο μαγειρικό παιχνίδι και να ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, η πρόταση της AcunMedya στους κριτές, αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ (1 εκατομμύριο ευρώ για καθέναν από τους σεφ) για συνεργασία συνολικής διάρκειας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο. Στο πλαίσιο της ίδιας πρότασης, ο Τούρκος παραγωγός, έδωσε εγγυήσεις ότι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα άλλου μαγειρικού ριάλιτι και ότι θα τηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρντ παραγωγής.

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ προορίζεται για το πρώτο μισό της σεζόν και αν τελικά υπογράψουν οι κριτές του MasterChef με τον Ατζούν θα απειλήσουν το GNTM που επιστρέφει.

Ατζούν Ιλιτζαλί κριτές MasterChef 5

Στο STAR λοιπόν σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, έχει σημάνει συναγερμός και προχωρά σε αντιπρόταση υψηλών αξιώσεων προκειμένου να μην τους χάσει. Συγκεκριμένα, ανεβάζει τόσο το ύψος της αμοιβής των τριών σεφ όσο και τον χρόνο διάρκειας της συνεργασίας, ώστε να τους δώσει ισχυρά κίνητρα να παραμείνουν στον σταθμό.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, ενώ στόχος είναι να λήξουν άμεσα και σίγουρα πριν από την Τετάρτη 9 Ιουνίου που θα διεξαχθεί ο τελικός του MasterChef. Μετά τη λήξη του τελικού, το κανάλι επιθυμεί να βγει στον αέρα το τρέιλερ συμμετοχών για το MasterChef 6 και ως εκ τούτου είναι κρίσιμο να έχει ληφθεί οριστική απόφαση για την παραμονή ή μη των σεφ.