Ιωάννης Αυλωνίτης: «Θέλω νικήτρια του MasterChef 5 τη Μαργαρίτα»

«Ο Διονύσης ασχολήθηκε και με άλλα πράγματα....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννης Αυλωνίτης: «Θέλω νικήτρια του MasterChef 5 τη Μαργαρίτα»

Στην εκπομπή Ευτυχείτε παραχώρησε συνέντευξη ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο οποίος μίλησε για τους δυο φιναλίστ του MasterChef 5, αποκαλύπτοντας πως θέλει για νικήτρια την Μαργαρίτα.

Πάντως, δεν κάνει εντύπωση που δεν είπε το όνομα του Διονύση, καθώς μπορεί στην αρχή να ήταν κολλητοί φίλοι, ωστόσο ειδικά μετά την αποχώρηση του, τα καρφιά που πέταξε στον φιναλίστ, ήταν πολλά.

Για αυτό το λόγο ο Διονύσης θέλει νικήτρια του MasterChef 5 την Μαργαρίτα

«Θέλω νικήτρια τη Μαργαρίτα. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, από τις οντισιόν, είχα πει στη Μαργαρίτα και τον Διονύση “πάρτε το, το αξίζετε”. Βέβαια, από αυτά τα δύο άτομα θέλω πιο πολύ να το πάρει η Μαργαρίτα γιατί θέλω πολύ να είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Μέσα στο παιχνίδι την έβλεπα να ασχολείται μόνο με τη μαγειρική και τίποτα άλλο. Ο Διονύσης ασχολήθηκε και με άλλα πράγματα πέρα από τη μαγειρική, ίντριγκες, τσακωμούς και θεωρώ δεν θα είναι δίκαιο απέναντι στη Μαργαρίτα».

«Έχω πολύ καλές σχέσεις και με την Ανούς και με τον Διονύση. Ξέρω ότι τα παιδιά είναι καλά αυτή η στιγμή. Αν το προχωρήσουν, δεν θα έλεγα όχι στο να είμαι κουμπάρος. Με τη Μαρία δεν είχαμε τίποτα παραπάνω από φιλικό. Όσο ήμουν εγώ στον διαγωνισμό, έβλεπα μια άψογη σχέση μεταξύ των κριτών, με πολλά πειράγματα μεταξύ τους».

Η ανάρτηση του Ιωάννη μετά το MasterChef 5

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης αποχώρησε από τον 1ο ημιτελικό του MasterChef 5. Το λάθος που έκανε το ταίρι του στην κουζίνα, ο Διονύσης, είχε ως αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει κριτές και παίκτες και να γυρίσει στο σπίτι του.

Μετά λοιπόν την αποχώρηση του, έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του από το παιχνίδι.

Ενώ, στη λεζάντα του έγραψε: «Σήμερα φεύγω χαρούμενος και γεμάτος αναμνήσεις... Έμαθα τόσα πράγματα στο μάστερ σεφ και με φόρτωσε ακόμα περισσότερο όρεξη!!! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά τις παραγωγής το #startv και το #masterchef»

https://www.instagram.com/p/CPHFQHcjbCj/[/OEmbed