Φάρμα: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη που σόκαρε τους φιναλίστ

«Πάγωσαν» με τις αλλάγες που προέκυψαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη που σόκαρε τους φιναλίστ

Σε μια σημαντική και κρίσιμη ανακοίνωση προχώρησε ο Σάκης Τανιμανίδης στο αποψινό επεισόδιο του ημιτελικού της Φάρμας, που πάγωσε τους φιναλίστ.

Οι πρώην διαγωνιζόμενοι εισέβαλαν νωρίτερα στο σπίτι, με τους 5 εναπομείναντες παίκτες να τρέχουν να τις αγκαλιάσουν.

Λίγο αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε παλιούς και νυν παίκτες στον αχυρώνα, προκειμένου να τους ενημερώσει πως έχουν πέντε αγωνίσματα και σε ένα τέταρτο πρέπει να είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως οι παίκτες που επέστρεψαν βρίσκονται εκεί για να υποστηρίξουν τους φιναλίστ στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τη νίκη.

Επιπλέον, στο τέλος κάθε αγώνα θα καταμετράται η βαθμολογία και εκείνος που έχει συγκεντρώσει τη χαμηλότερη από τους πέντε δεν θα περάσει στον τελικό. Οι υπόλοιποι τέσσερις θα διαγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο.

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη

«Μία γυναίκα γύρισε και μου είπε "Πώς είσαι έτσι; Φάε κάτι"»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου, λίγο μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα, η οποία μεταξύ άλλων εξέφρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα σχόλια που δέχεται από τον κόσμο για τα κιλά της.

«Μου αρέσει να είμαι άνετη, να φοράω βολικά ρούχα για να μη σχολιάζουν τα κιλά μου όλη την ώρα που μου σπάει το νευρικό μου σύστημα. Είναι το ίδιο έντονο. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι σιγά μην παρεξηγηθώ που με λένε λεπτή. Και όμως παρεξηγούμαι. Μια γυναίκα στο σούπερ μάρκετ μου είπε “Πώς είσαι έτσι; Φάε κάτι!”. Γύρισε η κοπέλα στο ταμείο που με ξέρει και της απάντησε. Όλη μου τη ζωή φορούσα φαρδιά ρούχα γιατί βαριόμουν να εξηγώ ότι τρώω», είπε αρχικά η Μαρία.

Για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, είπε: «Έκανα μπάνιο αρκετές φορές αλλά δεν μπορώ να ελέγξω τι πρόβαλε το ριάλιτι. Απομακρύνθηκα από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο γιατί ήταν υπερπροστατευτικός. Δεν έχω σχέση. Δεν με φλερτάρουν, ίσως φοβούνται τον μπαμπά μου», είπε χαρακτηριστικά.