Φάρμα: Φανερά ενοχλημένη η Κάτια με την Κυριακή

«Εμένα δε με βοήθησε κανείς»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Φανερά ενοχλημένη η Κάτια με την Κυριακή

Πιο εκνευρισμένη από ποτέ ήταν στο αποψινό επεισόδιο του ημιτελικού της Φάρμας η Κάτια με την Κυριακή, με αφορμή τον πρώτο αγώνα.

Τα αγωνίσματα που κλήθηκαν να μονομαχήσουν ήταν αυτοσυγκέντρωσης, δεξιοτεχνίας και ισορροπίας καθώς οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν έναν πύργο από τουβλάκια.

Η Κυριακή δυσκολεύτηκε αρκετά και έτσι ο Ντούπης -που του έχει πάρει το μυαλό- της έδινε οδηγίες, κάτι που δεν επιτρεπόταν, μιας και ο καθένας έπαιζε μόνος του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Κάτια Δέδε ενοχλήθηκε αρκετά από αυτό το γεγονός, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Κυριακή κάνε αυτό, κάνε εκείνο. Δεν έχει σημασία ότι η Κυριακή δεν τα κατάφερε γιατί υπάρχει και θεός. Εμένα δε με βοήθησε κανείς”.

«Μία γυναίκα γύρισε και μου είπε "Πώς είσαι έτσι; Φάε κάτι"»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου, λίγο μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα, η οποία μεταξύ άλλων εξέφρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα σχόλια που δέχεται από τον κόσμο για τα κιλά της.

«Μου αρέσει να είμαι άνετη, να φοράω βολικά ρούχα για να μη σχολιάζουν τα κιλά μου όλη την ώρα που μου σπάει το νευρικό μου σύστημα. Είναι το ίδιο έντονο. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι σιγά μην παρεξηγηθώ που με λένε λεπτή. Και όμως παρεξηγούμαι. Μια γυναίκα στο σούπερ μάρκετ μου είπε “Πώς είσαι έτσι; Φάε κάτι!”. Γύρισε η κοπέλα στο ταμείο που με ξέρει και της απάντησε. Όλη μου τη ζωή φορούσα φαρδιά ρούχα γιατί βαριόμουν να εξηγώ ότι τρώω», είπε αρχικά η Μαρία.

Για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, είπε: «Έκανα μπάνιο αρκετές φορές αλλά δεν μπορώ να ελέγξω τι πρόβαλε το ριάλιτι. Απομακρύνθηκα από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο γιατί ήταν υπερπροστατευτικός. Δεν έχω σχέση. Δεν με φλερτάρουν, ίσως φοβούνται τον μπαμπά μου», είπε χαρακτηριστικά.