8 Λέξεις: Η Εύα με τον Νικηφόρο μαθαίνουν το φύλο του μωρού

Οι σημερινές 10/6 εξελίξεις της σειράς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Εύα με τον Νικηφόρο μαθαίνουν το φύλο του μωρού

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές εξελίξεις της σειράς 8 Λέξεις, καθώς θα δούμε πολλές εντάσεις. Όμορφες στιγμές ωστόσο θα περάσουν Εύα και Νικηφόρος, που θα μάθουν το φύλο του μωρού τους.

Οι εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις

Η Αποστολία επισκέπτεται το ατελιέ της Σμαράγδας, προκειμένου να αγοράσει κάτι όμορφο για τον γάμο. Η Αλίκη λέει αντίο στον Φρίξο και την Έλλη και φεύγει από την Κέρκυρα, ξεκινώντας έτσι το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή της. Παράλληλα, η Τζουλιάνα πάει να μείνει στο σπίτι του Μάρκου μετά την υποχώρηση της Ναυσικάς.

Η Ιφιγένεια δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί πάλι να εκβιάσει τον Ροδά, αλλά η αντίδρασή του την τρομάζει πάρα πολύ. Όμως δεν πτοείται και είναι σίγουρη ότι με την επιμονή της θα πετύχει αυτό που θέλει. Η Μάγδα φοβάται ότι ο Αιμίλιος θα ενδώσει ξανά στην Ελισάβετ ενώ η τελευταία δεν μπορεί να ξεχάσει τον Αιμίλιο. Η Ιφιγένεια με τον Άλκη προσπαθούν να βρουν τρόπο για να τα ξαναβρούν ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα ενώ ο Άκης και η Αποστολία ανησυχούν πολύ για την Ηλιάνα.

Σε κίνδυνο η Ολυμπία

Η Ολυμπία μαθαίνει από τις ειδήσεις ότι ο Σίμος είναι στο νοσοκομείο και έχει μια μεγάλη έκρηξη προς τον Νικηφόρο και την Εύα επειδή της το κράτησαν κρυφό. Λίγο αργότερα το κορίτσι το σκάει από το σπίτι για να συναντήσει την παρέα της, αλλά τα πράγματα εξελίσσονται άσχημα για εκείνη. Στο μεταξύ ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί ότι λείπει και βγαίνει πανικόβλητος να την ψάξει, όπου την τελευταία στιγμή τη σώζει από έναν θανάσιμο κίνδυνο. Βέβαια, άλλο ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί και όχι δεν είναι αυτό που νομίζετε.

8 Λέξεις Ολυμπία κίνδυνος

Η Ολυμπία, σε κατάσταση σοκ, ζητάει χίλιες φορές συγγνώμη από τον Νικηφόρο για όλη τους την κόντρα και τον ευχαριστεί που την έσωσε. Αμέσως πάνε και καταγγέλλουν το περιστατικό στον αστυνόμο Βρανά, αλλά η Ολυμπία παρακαλεί τον Νικηφόρο να μην το μάθουν οι γονείς της. Ωστόσο ο Νικηφόρος δεν μπορεί να κρύψει ένα τόσο σημαντικό θέμα και η Εύα με τον Σίμο, με έκπληξη και τρόμο, ακούνε από τον Νικηφόρο για την περιπέτεια της Ολυμπίας, αλλά υπόσχονται να μην της πουν τίποτα προς το παρόν, αφού το ζήτημα λύθηκε επιτυχώς. Ελπίζουν επίσης ότι η Ολυμπία πήρε ένα καλό μάθημα απ’ αυτό το γεγονός και θα αλλάξει στάση και συμπεριφορά.