Φάρμα: Το φιλί που έδωσε η Κυριακή στον Ντούπη στον τελικό

«Της έχω δώσει φιλιά και με το παραπάνω», είπε ο Ντούπης!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Το φιλί που έδωσε η Κυριακή στον Ντούπη στον τελικό

Ο Ντούπης και η Κυριακή ήταν το ζευγάρι της Φάρμας αν και σε αρκετές περιπτώσεις φάνηκε πως οι δυο τους δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά αφού πολύ συχνά τσακώνονταν και δημιουργούσαν εντάσεις μέσα στο σπίτι.

Στο τρίτο αγώνισμα, στο οποίο πέρασε μπροστά ο Κώστας Γκρέκας, Ντούπης και Κυριακή έπαιξαν αντίπαλοι και για πρώτη φορά κατάφερε να νικήσει η Κυριακή. Την ίδια στιγμή, ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από τον παίκτη να δώσει ένα φιλί στην αγαπημένη του μιας και της το «χρωστάει».

Ο Ντούπης αντέδρασε και είπε πως αυτή που του χρωστάει φιλί είναι η Κυριακή και εκείνη τον φίλησε με χαρά αφού όπως είπε «δεν τα τσιγκουνεύεται τα φιλιά». Ο Ντούπης χάρηκε και είπε στον παρουσιαστή πως μέχρι σήμερα έχει δώσει πολλά φιλιά στην Κυριακή.

Το φιλί του Ντούπη με την Κυριακή στη Φάρμα

«Ποιος χε...κε για την Κατσογρεσάκη»

Τις φήμες πως η σχέση τους είναι στημένη φαίνεται πως επιβεβαίωσε ο Ντούπης στον μεγάλο τελικό της Φάρμας, μιας και αποφάσισε να «αδειάσει» την Κυριακή ξεκαθαρίζοντας πως δε θα ασχοληθεί μαζί της μετά το τέλος του ριάλιτι.

Ο Ντούπης, μιλώντας στον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ξεκαθάρισε πως σήμερα θα είναι πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι δε αντίθεση με χθες.

«Πάνε αυτά τελειώσανε. Ποιος χέ...κε για την Κατσογρεσάκη. Έπρεπε να κάνω αυτό για τον εαυτό μου, μία περιστροφή 360 μοίρες. Όπως και να 'χει, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Να είμαι γεμάτος και να πετάω.

Εγώ έχω ετοιμάσει τη γκλίτσα και το ταγάρι. Θα πάω κάτω, θα δώσουμε τη μάχη, θα πάω να πάρω το τρακτέρ του Βασίλη, θα το ανεβάσω πάνω στα Τρίκαλα, θα πάω να πω ένα γεια στους θείους μου και θα κατέβω στο Χελιδονάκι», είπε χαρακτηριστικά ο Ντούπης.