After Dark: Ο Αλέξης Παππάς ο αποψινός καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά

Μαζί του η ηθοποιός Ιωάννα Παππά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
After Dark: Ο Αλέξης Παππάς ο αποψινός καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά

Απόψε το βράδυ στις 00:20, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται δύο λαμπερούς καλεσμένους, την Ιωάννα Παππά και τον Αλέξη Παππά.

Πρώτη καλεσμένη στο After Dark είναι η Ιωάννα Παππά. Η γνωστή ηθοποιός μιλάει για την επιστροφή της στην τηλεόραση και για τη σειρά "’Έξαψη" στην οποία πρωταγωνιστεί, σχολιάζει τις καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο και αποκαλύπτει αν η ίδια έχει δεχτεί ποτέ bullying.

Παράλληλα, μιλάει για την οικογένειά της, απαντά στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο Πάντο, ενώ αναφέρει και το λόγο για τον οποίο δεν έχουν βαφτίσει ακόμα τον γιο τους.Έπειτα, με χιουμοριστική διάθεση, η Ιωάννα αντιμετωπίζει τον Θέμη και τις ερωτήσεις του στο εξομολογητήριο. Θα ακούσει αρκετές βροντές ή θα καταφέρει να μπει στο Πάνθεον του After Dark;

Η βραδιά ολοκληρώνεται με ένα bonus εξομολογητήριο με καλεσμένο τον Αλέξη Παππά, που συμμετείχε στον φετινό κύκλο του Survivor, ενώ τώρα ωστόσο αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με το συμβόλαιο του. Ο ηθοποιός έρχεται με διάθεση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και να συγκεντρώσει υψηλό ποσοστό αγιότητας. Τι έχει να πει για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι;

After Dark o Αλέξης Παππάς ο αποψινός καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά

Στο Bachelor τελικά ο Αλέξης Παππάς μετά το Survivor

Πριν από λίγα λεπτά μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό έγινε γνωστό πως τα γυρίσματα του Bachelor 2 σταμάτησαν ξαφνικά καθώς η παραγωγή δεν έμεινε ευχαριστημένη με τις αποδόσεις του Χάρη Συντζάκη.

Το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε πως πρώτος στη λίστα με τους υποψηφίους βρίσκεται το όνομα του Αλέξη Παππά. Μετά την επιστροφή του από το Survivor ο ηθοποιός τσακώθηκε από κάμερες να συζητά στα γραφεία του ALPHA για ενδεχόμενη συνεργασία οπότε.. καθόλου αδύνατο δεν φαίνεται το σενάριο αυτό!

Το μόνο που δεν κολλάει τόσο βέβαια είναι πως ο Αλέξης Παππάς δηλώνει ήδη ερωτευμένος εδώ και καιρό με την Alessia Demetz! Ενδιαφέρον, λοιπόν, θα έχει το πως θα εξελιχθεί το σενάριο αυτό.